Švédsko: Reportér natáčel rozhovor v ghettu, byl při tom okraden (video)
RSS

Švédsko: Reportér natáčel rozhovor v ghettu, byl při tom okraden (video)

Na případu, ke kterému došlo včera, je snad nejzajímavější ani ne tak fakt, že došlo k okradení za bílého dne, ale to, že reportér natáčel rozhovor, který měl diváky přesvědčit, že muslimská ghetta nejsou tak nebezpečná, jak se o nich traduje. Nakonec tedy zřejmě vše dopadlo tak, že došlo k „vyléčení“ dalšího sluníčkáře.
Reportér Fabian G Lejonstål natáčel na Youtube video o ghettu Husby, když byl náhle okraden dvěma maskovanými muži na elektrických skútrech.
Ve videu z incidentu, které bylo zveřejněno na  Youtube v neděli, dělal Fabian  Lejonstål rozhovor s obyvatelem Husby v severním Stockholmu.
Muž, se kterým na videu mluví, mu říká, jak úžasné  je to žít v ghettu, když kolem kamery projíždějí dva maskovaní muži na koloběžkách.
Když muži na koloběžkách začali reportéra ohrožovat, byla kamera vypnuta a pak jeden z útočníků donutil Lejonståla, aby odevzdal hodinky.
Povšimněte si, že měl ještě na začátku videa během rozhovoru hodinky na ruce, ke konci již na levé ruce nic nemá.

Fitnessprofilen och influencern Fabian GL spelar in en video i Husby och blir rånad på sin klocka.
Att ungdomar röstar höger är verkligen ett mysterium. pic.twitter.com/e4jGbAqUF7
— MEMIS (@MemIngenjoeren) September 18, 2022

Na  Instagramu později zveřejnil fotografii, na které sedí po incidentu v autě s policistou. „Je smutné, že předsudky byly potvrzeny,“ zní jeden z komentářů k příspěvku…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Švédsko: Reportér natáčel rozhovor v ghettu, byl při tom okraden (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden