Nový německý návrh: Sedmileté děti by se měly samy rozhodnout o svém pohlaví
RSS

Nový německý návrh: Sedmileté děti by se měly samy rozhodnout o svém pohlaví

Možná jste si také všimli, jak do nás poslední dobou cpe aktivistický mainstream LGBTQI propagandu s tvrzením, že roste počet trans dětí. To je samozřejmě lež. Jde o to, že systém se snaží u dětí a mladých lidí již nějakou dobu vyvolat dojem, že být LGBTQI je něco moderního a přínosného. Kdo chce být cool, ten musí být LGBTQ.
To není nic nového, podobné zvrácenosti se tlačí do hlav dětí i v USA a pokrokovějších zemích Evropy již nějakou tu dobu. Zašlo to až tak daleko, že je dětem, které mají ve skutečnosti nějaké úplně jiné problémy, namlouváno, že jsou trans. Tyto děti – většinou zcela zmatené – pak podstoupí hormonální léčbu a posléze  změnu pohlaví v domnění, že jsou trans.
V dospělosti pak zjistí, že tomu tak není – a již je pozdě na návrat do původního těla. Aktuálně se například ve Velké Británii řeší případy hned několika tisíc takových mladých lidí, jimž bylo změněno pohlaví, aniž by k tomu byl důvod. Nedávno byla uzavřena Tavistock klinika, v níž takto nenávratně děti prznili, přičemž se předpokládá, že jde jen o špičku ledovce.
A podobných dětí je v různých zemích světa mnohem víc, přičemž u nás se již k podobným zvrácenostem chystá půda, čehož se ujímají mainstreamová média se svojí trans propagandou. Nejprve pak zřejmě přijmeme v Německu již platný zákon, který umožňuje změnu pohlaví od 14 let – a časem možná i ten, který nyní zvažují berlínští socani…
Pracovní skupina „Queer“ SPD (sociální demokracie) v berlínské čtvrti tempelhof-Schöneberg apelovala na federální stranu, aby se zasazovala o rozšíření zákona o sebeurčení. Nezletilé osoby by také měly mít možnost rozhodovat o svém pohlaví bez souhlasu svých rodičů, a to podle odpovídajícího návrhu sociálních demokratů.
Na konci června německá vláda souhlasila se zrušením zákona o transsexuálech a jeho  nahrazením „moderním zákonem o sebeurčení“ . Transsexuálům tak může být snadněji změněno křestní jméno a uvedení pohlaví v dokladech totožnosti. K využití nařízení nyní postačuje prohlášení před matričním úřadem. Dříve existovaly právní překážky, jako je posouzení soudcem. Nyní se stačí za jiné pohlaví jen prohlásit – a to lze i opakovaně, maximálně 1x ročně.
„SPDqueer“si myslí, že zákon nezašel dostatečně daleko. Podle nich by měly mít  děti ve věku od sedmi let možnost podat prohlášení o změně jména a určení pohlaví. To je zatím možné pouze od minimálního věku 14 let. Děti jsou „z velké části závislé na přízni svých rodičů. To může fungovat v rodinách s liberálním přístupem, ale víme, že to zdaleka neplatí v každé domácnosti,“ uvedl list. „To nemůžeme přijmout. Nezletilí musí mít také právo na sebeurčení. Nikdo nesmí být nucen žít v pohlaví, jímž se necítí být.“
V případě konfliktu s rodiči musí být zahájeno rodinné soudní řízení. O to by se měli starat poradci, kteří znají situaci a potřeby trans lidí. „Zákonní zástupci i rodinný soud musí mít povinnost upřednostnit přání nezletilého dítěte s ohledem na jeho vlastní jméno a uvedení pohlaví,“ pokračují sociální demokraté.
Kromě toho požadují, aby zákonné zdravotní pojišťovny v budoucnu převzaly veškeré náklady na „léčby na změnu pohlaví“ u transsexuálů. Z dokumentu není jasné, zda by se to mělo týkat pouze dospělých nebo i dětí.
Tolik novinka z Německa. Jistě je jen otázkou času, než se podobný zákon ujme také u nás. I proto se nyní genderová a LGBTQIA propaganda stupňuje.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Nový německý návrh: Sedmileté děti by se měly samy rozhodnout o svém pohlaví se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden