Pákistánec řádil v letadle, pokusil se za letu rozbít okno (videa)
RSS

Pákistánec řádil v letadle, pokusil se za letu rozbít okno (videa)

Při šokujícím incidentu pákistánský cestující na palubě  letu společnosti Pakistan  International Airlines (PIA) z Péšávaru do Dubaje vyvolal v letadle poprask a pokusil se rozbít okno letadla. 
Podle zpráv se muž začal vztekat, jakmile nastoupil do letadla a požádal palubní průvodčí, aby ho vysadili z letadla. Poté se začal svlékat, bít pěstí a kopat do sedadel a také kopl do okenní tabule, když bylo letadlo ve vzduchu, což vyvolalo paniku mezi cestujícími i posádkou letadla.

Passenger tries to break a cabin window of a #Pakistan International Airlines Airbus A320 bound from #Peshawar to #Dubai . pic.twitter.com/JNy6XjEAMS
— Yusra Askari (@YusraSAskari) September 19, 2022

Na výše uvedeném videu se jeden ze stevardů snaží muže uklidnit. Muž však ztrácí chladnou hlavu, skáče přes sedadla a kope do  okenní tabule.
V dalším videu incidentu si cestující sundal své věci, lehl si do uličky, přičemž blokoval průchod a začal uvnitř letadla provádět Azaan (islámské volání k veřejné modlitbě).

#Video A passenger created extreme trouble on a Pakistan International Airlines (PIA) Peshawar-Dubai PK-283 flight as he suddenly started punching seats and kicking the aircraft’s window. pic.twitter.com/bUZ0ZTVNxw
— Ghulam Abbas Shah (@ghulamabbasshah) September 19, 2022

Video, které  natočil jeden ze spolucestujících, se okamžitě stalo virálním poté, co bylo sdíleno na sociálních sítích.
Podle zprávy zveřejněné v   Dawn posádka s velkým úsilím nakonec cestujícího zadržela a svázala mu ruce a nohy – přesně podle letových pravidel.
Po příletu do Dubaje provedli palubní průvodčí pasažéra bezpečnostní kontrolou a o incidentu informovali vedení PIA. PIA okamžitě vyslala dvoučlenný tým z Islámábádu, aby ho přivezl zpět do Pákistánu. 
Každopádně jde o další důkaz, že islám plodí psychicky nemocné jedince. Nebo jde jen o důsledek velmi častých příbuzenských sňatků?
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 1 ] Článek Pákistánec řádil v letadle, pokusil se za letu rozbít okno (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden