Projev Jeffreyho Sachse o tom, jak bychom měli dát WHO na starosti výzkum biologických zbraní (video)
RSS

Projev Jeffreyho Sachse o tom, jak bychom měli dát WHO na starosti výzkum biologických zbraní (video)

Nezapomínejme na to, že WHO je zkorumpovaná organizace, de facto vlastněná Billem Gatesem, jejímž cílem je převzít světovou moc nejen nad zdravotní, ale i klimatickou politikou. To má být zajištěno schválením pandemické dohody, která již měla původně platit od letošního roku, ale jen díky odporu světové veřejnosti se její schválení odložilo na rok 2024.
Ve vedení WHO je bývalý etiopský politik, který byl spolupachatelem genocidy – a jde tedy zřejmě o záměrně dosazenou, lehce vydíratelnou a zkorumpovatelnou loutku. Už to samo o sobě ukazuje, co je tato globální organizace zač.
A právě tato zkorumpovaná organizace by údajně měla mít co největší moc, jak říká Jeffrey Sachs.
Více peněz a moci v jednom z nejzkorumpovanějších systémů na planetě – přesně to zapadá do globalistických plánů jedné světové vlády s digitální měnou a dohledem nad životem každého jedince na Zemi. K tomu má přispět digitální měna, která by byla napojená na sociální kredity.
Začněte ve 20:00 a poslouchejte do 23:20 (anglicky). Níže pak najdete přepis celé uvedené pasáže.

Laureát Nobelovy ceny a světoznámý globalista Jeffrey Sachs si dne 15. září 2022 přečetl o závěrech zprávy COVID výboru Lancet a vše okomentoval následovně:
Nechceme pandemie vytvořené v laboratořích, a přesto existuje spousta skrytých, nebezpečných výzkumů, které je třeba regulovat a monitorovat.
Je mi líto, že zatěžuji našeho drahého generálního ředitele WHO další prací. Ale potřebujeme, aby na biologickou bezpečnost dohlížela WHO.  Protože momentálně nemáme globální dohled nad biologickou bezpečností. A mohu vám s jistotou říci, že ať už je původ tohoto viru jakýkoli, probíhá spousta skryté, nebezpečné práce, která není řádně kontrolována a my potřebujeme vědět, co se děje, abychom to mohli monitorovat a ujistit se, že je vše bezpečné.  A to v tuto chvíli neplatí.
Poté doporučujeme několik kroků k posílení WHO. WHO je základním kamenem našeho globálního zdraví a bezpečnosti.
Nebyla založena v roce 1948 bezdůvodně. Nepřetržitě dělala velmi náročnou práci. Dokonce i v posledních hodinách, co jsem slyšel.
WHO potřebuje plný, adekvátní a dostatečný rozpočet. Potřebuje podporu politických vůdců a celosvětové vědecké komunity. Musí mít pravomoc provádět nezbytná vyšetřování.  Nemůžeme dovolit, aby se zapojila do geopolitických konfliktů mezi USA a Čínou nebo jakoukoli jinou zemí. Potřebuje silnou globální podporu.
To je hlavní poselství naší zprávy.  Chceme absolutně silnou WHO. Máme silné vedení, ale také musíme toto silné vedení podporovat.
A nakonec potřebujeme finance. Uspokojit naléhavé potřeby zranitelného obyvatelstva. Zvláště chudých lidí po celém světě. Jak jsem již uvedl, žijeme ve světě velké nerovnosti. Ale spravedlnost znamená, že každý má právo na život a zdraví. A to nám bylo jasné už od Deklarace lidských práv a samotné Ústavy WHO.
To je důvod, proč vyzýváme k vytvoření globálního zdravotnického fondu se sídlem v Ženevě, který by spolupracoval s WHO.  S desítkami miliard dolarů. To je asi 0,1 % světových příjmů boháčů.
To je naprosto zvládnutelné. Abychom měli prostředky k zajištění fungujících zdravotních systémů všude na světě.
Zdá se, že by tato výzva mohla vést k protlačení „pandemické dohody“ zadními vrátky. Tedy mohlo by dojít k předání kompetencí v oblasti veřejného zdraví třeba pod pláštíkem zabezpečení úniku nebezpečných patogenů z biolaboratoří. Záminka se vždy najde, takže je třeba nyní dávat pozor na to, zda se pandemickou dohodou předávané kompetence nakonec neprotlačí – zcela nenápadně – nějakým jiným způsobem.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Projev Jeffreyho Sachse o tom, jak bychom měli dát WHO na starosti výzkum biologických zbraní (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden