Muslimský gang mučil a ponižoval mladé Švédy – na oběti močili a strkali jim zbraně do úst (obrázky)
RSS

Muslimský gang mučil a ponižoval mladé Švédy – na oběti močili a strkali jim zbraně do úst (obrázky)

Ve Švédsku má současná mládež zcela jiné názory i volební preference než například u nás. Greta by měla úspěch spíš u naší mládeže než u té švédské a většina mladých původních Švédů nepatří ani k nadšeným vítačům. Pravicové a protimigrační strany jsou ve Švédsku plné zejména mladých z řad původních Švédů a studentské volby poměrně drtivě vyhrála pravice, která se prezentuje jako protimigrační.
Jednoduše, na původní Švédy ve věku pod 25 let již vymývání mozků neplatí tak, jako na generace před nimi. Důvodem je možná právě fakt, že se stále více mladých Švédů stává obětí šikany, ponižování nebo znásilňování ze strany těch, o nichž jim jejich vláda i škola tvrdí, že jsou obohacením.
Je to zřejmě právě tato osobní zkušenost švédské mládeže, co  zabrzdilo postup socanů na vládní posty. Byli to právě mladí původní Švédové, kdo zřejmě nakonec především rozhodl volby.
Případ, o němž si můžete přečíst v tomto článku, je přesně z tohoto ranku. Nejde o ojedinělý výstřelek, jde naopak o stále obvyklejší praxi. Podobných gangů jsou po celém Švédsku stovky, ale problém je, že se většina obětí bojí vypovídat. Mají strach buď ze samotných násilníků nebo z nařčení z xenofobie a rasismu.
Pět mužů ponížilo na začátku roku dva teenagery v jižním Velkém Stockholmu. V souvislosti s ponižujícím násilím gang mimo jiné vrazil zbraň do úst obětí. V jednom případě muži oběť svlékli a močili na ni. Vše bylo zdokumentováno na filmu. Nyní jsou čtyři muži odsouzeni do vězení, zatímco pátý je osvobozen – a to navzdory skutečnosti, že DNA oběti byla na oblečení osvobozeného pachatele.
Gang, který se skládá z pěti 19letých mladíků s přistěhovaleckým pozadím, se během jara zapojil do ponižujících loupeží v obci Södertälje. První loupež byla spáchána 28. března v okrese Brunnsäng.
19letý mladík byl pod vylhanou záminkou vylákán z domu a poté odvezen do lesa Nydala, kde ho několik maskovaných mužů napadlo kopy i údery.
V souvislosti s bitím gang také strčil zbraň do úst 19letého mladíka a donutil ho, aby jim nahlásil číslo svého bankovního účtu. Gang namířil na oběť zbraň a donutil ji odpočítávat. Oběť policii řekla, že si myslela, že zemře. Pachatelé navíc nacpali oběti šňupací tabák do nosu a úst.
Bití bylo zdlouhavé a údajně trvalo až 40 minut. Gang donutil oběť převést svá bankovní aktiva do krypto peněženky se zbraní v ruce, aby si pak mohli koupit Bitcoin. Oběť dokonce svlékli. Gang také celé ponížení zdokumentoval na film.
9. dubna gang udeřil znovu. Novou obětí byl 18letý chlapec, který byl vylákán pod vylhanou záminkou, že na něj bude na daném místě čekat dívka. Jenže 18letý chlapec se nikdy nesetkal s dívkou, ale místo toho se na místě objevili maskovaní muži. Oběť byla odvezena do zalesněné oblasti poblíž Nydalavägenu. Na místě byl mladík zbit útočníky, kteří mu dupali po hlavě a skákali mu po těle.
Policie získala vlastní videozáznam gangu, na kterém svléká oběť. Gang navíc vrazil oběti zbraň do úst a vyhrožoval, že ji zabije. Ale gangsteři nebyli stále spokojeni, a tak začali močit na nahé tělo oběti a nutili chlapce jíst smrkové jehličí.
Po ponižujícím násilí vzal gang oběti cennosti a nechal chlapce ležet samotného ve sněhu. Zraněnému Švédovi se podařilo dostat do nedalekého domu a zavolat o pomoc.

18letá oběť poznala jednoho z pachatelů z gangu, což vedlo k tomu, že policie mohla zatknout jeho a další podezřelé pachatele. Z policejního vyšetřování vyplývá, že motivem gangu byla údajně snaha získat přístup k penězům, šperkům a oblečení.
Navíc se zdá, že se pachatelé zaměřili na studenty v jejich bývalé škole. Pro napadení zřejmě neměli žádný jiný důvod než ten, že jeden z pachatelů údajně nemá rád jednu z obětí.
Prokurátorka Kajsa Lindbergová požádala o trest odnětí svobody na 7 až 7,5 roku pro dva pachatele a o trest odnětí svobody na 5 až 5,5 roku pro zbývající dva muže. Prokurátor také žádal o vězení na dva roky pro mladíka obviněného pro podezření z napomáhání k loupeži. Stalo se tak poté, co mimo jiné podvedl a odvezl oběť na místo činu.
Okresní soud v Södertälje v pondělí oznámil, že čtyři z pěti pachatelů byli odsouzeni do vězení. Soud není spokojen s tím, jak státní zástupce klasifikuje loupež s přitěžujícími okolnostmi, a místo toho, navzdory ponižování a výhrůžkám smrtí se zbraní v ústech, se domnívá, že se jedná o loupež normálního stupně.
Pachatelé se již narodili ve Švédsku, zatímco jejich rodiče emigrovali z Blízkého východu. Muži nemají záznam v trestním rejstříku.
Obvinění byli odsouzeni na 4-5 let. Podle současné praxe budou muži propuštěni po odpykání dvou třetin trestu.
Hassan-Luke Hermés , 19 let a přistěhovalecký původ ze Sýrie. Odsouzen za loupež k trestu odnětí svobody na pět let.
Giovanni Ely Roberto Jeryos , 19 let a přistěhovalecký původ ze Sýrie. Odsouzen za loupež k trestu odnětí svobody na pět let.
Basit Aziz Sadaf , 19 let a přistěhovalecký původ z Pákistánu. Odsouzen za loupež k trestu odnětí svobody na čtyři roky.
Sharokin Aziz , 19 let a přistěhovalecký původ z Iráku. Odsouzen za napomáhání k loupeži a praní špinavých peněz k trestu odnětí svobody na 1 rok a 6 měsíců. Obviněný působil jako řidič pro 19letou oběť loupeže, která byla odvezena do lesní oblasti a  manipuloval s kryptoměnou.
Další 19letý muž s přistěhovaleckým pozadím z Iráku byl obviněn z loupeže s přitěžujícími okolnostmi, ale byl osvobozen pro nedostatek důkazů. A to navzdory skutečnosti, že jeho DNA byla na  pistoli a rukavici. Jeho DNA byla také nalezena na bundě oběti. Soud však konstatuje, že to nestačí k tomu aby prokázali, že se na místě nacházel.
Pachatelé musí zaplatit 45 550 SEK jako náhradu škody 19letému a 57 468 SEK 18letému chlapci.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Muslimský gang mučil a ponižoval mladé Švédy – na oběti močili a strkali jim zbraně do úst (obrázky) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden