O 65 miliardách eur na „boj s inflací“ a nenávistném rusáctví aneb jak starosta Šolc bojoval za Ukrajinu
RSS

O 65 miliardách eur na „boj s inflací“ a nenávistném rusáctví aneb jak starosta Šolc bojoval za Ukrajinu

Četli jste jako děti Sekorovu knížku „Kronika města Kocourkova“? To je věčná škoda, že ne. Povíme si podobný příběh. Babišova desinformační klepna nás informuje , že náš vzor, kolébka všech moderních totalitních ideologií Německo, dá na „boj s inflací“ 65 miliard EUR.
Člověk by řekl, že s inflací se bojuje tak, že se množství měny v oběhu sníží a nikoli naopak a že takhle nějak začínala hyperinflace v Zimbabwe nebo Venezuele. Nikoli ovšem v Německu! Zdá se, že skopčáci, kteří by mohli podat svědectví o hyperinflaci ve 20. letech minulého století v Německu, už vymřeli a 100 let poté potřebuje nová generace tamních voličů greténů a sociálních demokratů, která volí většinově neomarxisty, proškolit o kvantitativní teorii peněz.
Neomarxistický soudruh Šolc totiž pojal bezva nápad. Nechá si vytisknout 65 miliard EUR a rozdá je chudým, aby jakože měli na elektřinu a plyn pro nastávající zimu. Elektřinu nakoupí z lipské burzy od der tschechischen Hunden, kteří se budou muset tím pádem jako správná kolonie uskromnit a vzít si v rámci boje proti Putinovi svetry, jak jim vtipně nařizuje jejich věrchuška, protože skopčáci si v rámci akutního záchvatu maligního greténství zrušili prakticky všechny své uhelné i jaderné elektrárny a teď, když se v rámci akutníh záchvatu nenávistného rusáctví zbavili i ruského plynu, nemají, čím by si topili a vyráběli elektřinu. Kromě vytisknutí 65 miliard eur se také soudruh Šolc se soudružkou Lejnovou usnesli, že „zastropují ceny ruské ropy a zemního plynu“, k čemuž jim přicmrndával i náš fialovej hnus.
Možná si řeknete – to není pravda, protože soudruh Šolc říkal, že ty peníze nejdřív zdaní „válečnou daní“ z „neočekávaných zisků“. No samozřejmě že nezdaní, protože firmy, které budou profitovat z blbosti soudruha Šolce, jak si ukážeme, nemají daňový domicil v Německu. To by byli ale úúúplně blbí. Zkrátka se smiřte s tím, že soudruh Šolc je lhář a dobytek a prachy si natiskne, ostatně jinou možnost ani nemá a vy to hned nepoznáte.
Co se tedy stane? Němečtí vohnouti dostanou natištěná eura, aby si za ně koupili předražený plyn a elektřinu a aby v příštích volbách volili opět soudruha Šolce, který s nimi byl jakože solidární. Za normálních okolností by to byl v podstatě trestný čin podplácení v souběhu s trestným činem padělání a pozměňování peněz. Ale soudruh Šolc co? Soudruh Šolc může, protože quod licet Iovi non licet bovi . Překupníci elektřiny pohádkově zbohatnou, zejména pokud mají kamarády politiky. Putin zastaví kromě Nordstrýmu 1 kompletně i další ropovody a plynovody, protože nebude nikomu dělat vola a prodávat za ty jejich inflační „zastropované“ papírky. Soudruh Šolc bude muset plyn i ropu koupit někde jinde, jelikož se jedná o nezbytnou surovinu, kterou nemá možnost nekoupit, pokud mu nemá stát průmysl, nemají mrznout matky s kočárkama a babičky v domovech důchodců. Jinde ale plyn nazbyt není. Jediný plyn nazbyt mají Rusové.
To se ukázalo poté, co soudruh Šolc líbal prdele nejrůznějším africkým diktátorům a oligarchům, králům a šejkům, kteří zavírají, mučí a vraždí hromadně své i okolní obyvatelstvo na potkání a příkladmo v Jemenu vedou nevyprovokovanou speciální vojenskou operaci se statisíci mrtvých. Navzdory tomu že soudruh Šolc je jinak útlocitnej vůči porušování lidských práv, v Arábii líbal kakáčky místním vrahům, co to šlo. A ač  soudruh Šolc dělal opravdu usilovně, nevydyndal z nich ani barel ropy a ani kubík plynu.
Kromě plynu a ropy má Arciďábel Putin taky tvrdý rubl a raketově klesající inflaci a z výše uvedených ověřených faktů především vyplývá, že se již nyní nabízí množství kupců, kterým Arciďábel plyn i ropu snadno prodá. Proč? Inu proto, že každý, kdo nemá v hlavě úplně nasráno jako český novinářský mainstrým, ví, že soudruh Šolc nemá možnost plyn a ropu nekoupit, protože to by si mohl tisknout eura, jak by chtěl, ale kded nic není, ani green nebere. Německé podniky by nemakaly, tudíž by musely propouštět a skopčáci, skopčáčice i malá skopčáčata by museli mrznut, sprchovat se ve studený, pokud by vůbec měli na elektřinu na pohánění vodních čerpadel, aby vůbec měli tu tekoucí vodu. I kdyby soudruh Šolc měl plné zásobníky (mimo jiné ty, kterými se nyní prsí soudruh fialový hnus, jak jsou naplněné z 85%, ale které ve skutečnosti nejsou jeho a v případě nutnosti samozřejmě jejich obsah půjde do Německa, jak zlí jazykové tvrdí, neboť nyní má ČR zásoby plynu prý jen na 3 dny), bude jen otázka času, až plyn dojde, jak si prostou logickou úvahou snadno dokážeme.
Vraťme se ale k jádru věci. Kdo jsou ti tajemní kupci, co je neomarxista Šolc nikdy nezdaní? Jak se již ukázalo, jedním z nich je Čína, která od Putina koupí úplně vše, nadsadí si několik stovek procent ceny, a když bude soudruh Šolc moc hodný a přestane prudit s Tchajwanem a Tibetem a ukáže jak umí hezky vlézt do kakáčku, tak mu možná, ale opravdu pouze možná čínský velký kormidelník něco hodně draho prodá. Plyn v podstatě ani nemusí do Číny vůbec dorazit, na ruských terminálech se plyn zmrazí a natlačí do ruských lodí a tradá, rovnou z Ruska do Německa! Druhým kupcem jsou hodné americké nadnárodní korporace, kterým se také říká výstižněji globální lichváři. Ty dovážejí ideologicky úplně čistý údajně ameický plyn za velké peníze, jenže ono ve skutečnosti jde o plyn ruský, který sice neteče skrze evropské plynovody nýbrž přes ruské LNG tankery a účetnictví lichvářů. Funguje to jako idedologická čistička na methan, za příplatek 400+% ceny. Normálně by tihle lichváři byli nahraní, protože by měli zákaz od americké administrativy s ruským plynem obchodovat, protože existuj ty krutopřísné sankce, jenže tu dávno neřídí politici. Americký deep state nejenže řídí politiky, ale také si s globálními lichváři rozumí, respektive deep state je servisní organizace globálních lichvářů, ti ji řídí, čili když normální jouda v USA prodá něco do Ruska, hrozí mu za to v USA vězení, protože sankce jsou sankce. Jenže globální lichváři jsou jakože „exempt“, takže si s Putinem i soudruhem Šolcem můžou obchodovat s ruským zbožím, jak chtějí, protože přísnost, soudruzi, musí bejt, ale pouze na lid vobecnej, nikoli na vybrané soudruhy.  Quod licet Iovi, non licet bovi.
Takže si to zrekapitulujme: soudruh Šolc si vytiskne 65 miliard EUR a rozdá je chudým. Soudruh Šolc nekoupí plyn od Putina, protože to je krvavej ideologicky nečistej plyn, kterej financuje tu zlou a nevyprovokovanou válku proti někomu, kdo vůbec není nacista, ale Putin prodá svůj plyn globálním lichvářům a čínskému velkému kormidelníkovi. Ti si nadsadí tak pět set i více procent a tím se rázem z krvavého a zlého plynu a ropy, kterými Arciďábel Putin financuje tu zlou a vůbec nikým nevyprovokovanou válku, se náhle stanou ideologicky čisté a požehnané suroviny plné míru, pravdy a lásky, které roztočí kola německého průmyslu a ohřejí miminka v kolébkách, dopraví hodné babičky k lékaři a tak dále.
To vše se stane tím, že si američtí globální lichváři pořádně smočí zobák , jak je vtipně psáno v románech Maria Puza o sicilské mafii. Ty peníze ale nemají žádnou cenu a jsou to jen takové papírky, které si soudruh Šolc vytiskl, ale dříve než to trh zjistí, tak si globální lichváři nakoupí něco, co má skutečnou cenu. Třeba zlato, pozemky v Evropě nebo na Ukrajině, kde kvůli válce nyní lidé vyměňují své pozemky za auto a 500 EUR, aby mohli odjet ze země a měli na úplatek celníkům. Ceny budou nenávratě vzrůstat. Kupříkladu nemovitosti. Nebo firmy, umělecká díla a taky musí pustit něco málo nadacím podporujícím rozvoj demokracie a svobody jistého maďarského filantropa, což je hodně důležitý, aby se mohla platit kupříkladu redakce Seznam Zprávy. Ty peníze se budou v ekonomice hromadit, což znamená, že budu méně vzácné. Příští nákup plynu, ropy a vlastně úplně všeho, co evropská ekonomika vyprodukuje, bude proto mít soudruh Šolc zase o něco dražší, možná se ceny udrží měsíc, možná se udrží týden, nikdo neví. Jak za německé inflace v roce 1923, kdy se ceny držely tak 2 hodiny a pak se měnily radikálně směrem vzhůru. Víte kam až může vyletět cena 1 kWh elektriky? Platili jste, milí vohnouti, pětikačku a najednou je to 12 kaček? Je to fakt moc? Opravdu si to myslíte? Tak vězte, že ještě takových pár emisí eur soudruha Šolce a elektřina nebude stát 12 kaček, ale 40 kaček nebo 80 kaček. Úplně fpohodě. Možná to budete právě vy, kterým přispěje na žebračenku i ten náš hnus fialovej, kdo ví, ale možná, že priority fialovýho hnusa budou jinde.
Inu říkáte si, to je dobře, že u nás není euro, když tu Evropskou centrální banku řídí feministická kráva, která sere na úspory občanů a nezvedne repo sazby (jako to udělala doňa Elvíra v Moskvě, která na úspory Rusů nesere) a místo aby stabilizovala ceny a chránila lidem jejich peníze dělá lokajskou politiku rozhazovačným greténským neomarxistům jako je souruh starosta Šolc, aby měl to tisknutí peněz jakože levnější. Jenže my to bohužel odneseme spolu s Německem. My totiž máme 2 možnosti: koruna může vůči euru „tvrdnout“ nebo se kurzově česká koruna bude udržovat vůči euru stabilní v určitém kurzovém rozmezí zvyšváním objemu peněz proporcionálně s eurozózonou. Pokud dojde k první variantě, bude to znamenat zdražení českých výrobků na evropském trhu, kam vyvážíme asi 50% produkce, přičemž export tvoří 80% českého GDP. To znamená v historicky krátkodobém kritickém ekonomickém horizontu nekonkurenceschopnost, to bude velmi nepopulární, znamenalo by to vlnu bankrotů a hospodářský pokles čili to si fialovej hnus to tisknutí peněz ještě rád odůvodní a vohnuti mu budou tleskat. Protože soudruh Šolc a soudružka Lejnová vám velmi brzy ukáží, že než být surovinově závislý na Arcidáblovi Putinovi, je mnohem horší být závislý na odbytu v zemích, které vedou úplně amorální, úplně blbí a úplně ideologicky vylízaní neomarxističtí greténi, jejichž monetární systém připomíná pyramidové hry.
Což samozřejmě znamená co, soudruzi? Že se fialovej hnus vrhne radostně na variantu tisku peněz. Totiž, když tiskne prachy soudruh Šolc, bude je tisknout taky fialovej hnus, a on v podstatě na tuhle příležitost čeká, protože kdyby netisknul, byla by hospodářská krize, tož fialovej hnus jakože nemá na výběr to všecko není kvůli ideologickým zeleným neomarxistickým vylízancům s IQ tykve ale kvůli Putinovi (jak jinak).
Proto byl také do čela ČNB nominován příslušný soudruh Michl, velký hochštapler, přítel levných peněz a popírač kvantitativní teorie peněz, který si možná nedovolí snížit dříve nastavené úrovně repo sazby zpět na 0,25%, jak by si ten idiot a řada jeho zlodějských klientů ve státní správě jistě přála, ale ta už nebude stoupat (vsadím se, že na zářijovém zasedání bankovní rady ČNB zůstanou repo sazby nezměněny nebo to bude velmi těsně jen o čtvrt až půl procenta nahoru), což umožní fialovýmu hnusu freneticky tisknout a půjčovat si hromady peněz, které pochopitelně zčásti utratí , zčásti vydá na dotace na žebračenky svým voličům, kteří tváří v tvář osobnímu bankrotu budou ještě vděční a budou fialovými hnusovi líbat prsten.
Tedy kdo má v bance nějaké úspory, tak s nima je ámen. Pokud si šetříte na důchod v důchodovém fondu, tak na ty peníze už zapomeňte. Už nejsou, protože jste hodnotu, kterou představovaly, dali spolu se svým hlasem do volební schránky fialovýmu hnusu. Jestli si ale myslíte, že máte majetky, pletete se. Velmi brzy budete přemýšlet, zda ten barák, který je vytápěný elektrikou, neprodat, protože nebudete mít na účty za elektriku. A nedejbože, abyste pracovali v energeticky náročném průmyslu, třeba ve sklárnách nebo v Madetě, to si už rovnou připravujte návrhy na insolvenci a návrhy na zastavení exekuce. Ale pozor, právníci jsou drazí a teď budou mít žně. Tak moc neutrácejte.
Takže doufejme, milí vohnouti, že ještě předtím, než to fialovýmu hnusu hodíte do urny, tak si dobře spočítáte, kolik vás to fangličkářství a nenávistné rusáctví bude stát. Protože až se teď fialovej hnus přesvědčí, že vám realizace Velkého resetu nevadí, tak přijdete o víc než jen o majetky.
21. 9. 2022 Challenger


Nejčtenější za týden