Světová vládnoucí elita se spojuje, aby mohla získat další velkou moc (videa)
RSS

Světová vládnoucí elita se spojuje, aby mohla získat další velkou moc (videa)

Jak jsem vás informovala již začátkem týdne, tak tento týden probíhá v New Yorku summit, jehož hlavním tématem je „klimatická krize.“ Tím nám globalisté a jejich přítomní slouhové naznačují, jak hodlají v nejbližších letech ničit a především zneužívat lidstvo k vlastnímu prospěchu, ale proti zájmům většiny. Pokud se zatím poměrně úspěšně manipulované lidstvo neprobudí, budou samozřejmě ve svých snahách velmi úspěšní.
Klimatická konference se konala souběžně s výročním Valným shromážděním OSN, na němž se ve městě „náhodou“ zdržovali vysocí vládní úředníci i hlavy mnoha států.
Prakticky každý miliardář, který měl na starosti staré finanční a politické systémy, byl tento týden v New Yorku a všichni měli stejné uvažování.
Vlády světa, MMF a Světová banka jsou jedny z nejzákeřnějších a nejničivějších sil na planetě a Larry Fink (BlackRock) prosí, aby jim bylo dáno více moci. Dochází tak k masivnímu uchopení moci. Je čas se probudit!

The world’s governments, the IMF and the World Bank are some of the most insidious and destructive forces on the planet and Larry Fink is begging to give them more power.
There is a massive power grab at play. Time to wake up, freaks. pic.twitter.com/A2mU5RDUv8
— Marty Bent (@MartyBent) September 21, 2022

Pro Světové ekonomické fórum byl tento týden ve znamení setkání o dopadech na udržitelný rozvoj.  Světové ekonomické fórum hostilo osm panelových diskuzí, všechny se zabývaly „klimatickou krizí“.
Clintonova nadace oživila „rodinný podnik“, neziskovku Clinton Global Initiative, a uspořádala první setkání pod její záštitou od roku 2016. Výzvy Clintonových se také zaměřily na důležitost „změny klimatu“ a vynucení (v případě potřeby i násilím) financování udržitelného rozvoje.
Gates Foundation uspořádala Goalkeepers 2022. Bill Gates a jeho kolegové diskutovali o „ambiciózním plánu pro lepší budoucnost pro všechny do roku 2030“ a vyzvali k realizaci klimatické agendy jak vládami, tak soukromým sektorem. Bilderbergem předem vybraná a občany nevolená šéfka EU Ursula von der Leyenová převzala cenu Gatesovy nadace Global Goalkeeper Award.

Honoured to have received the @gatesfoundation #Goalkeepers2030 award.
I dedicate it to the millions of Europeans who showed solidarity during the pandemic.   Together we are now building stronger health systems worldwide, for the future. https://t.co/RfpDnd264O pic.twitter.com/pKNlS5KMfg
— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) September 21, 2022

Zdá se, že není náhoda, že takzvaná klimatická nouze byla na prvním místě na všech akcích. Globální vládnoucí (j)elita je evidentně přesvědčena, že z COVID mánie, která přinesla nejrychlejší předání moci v dějinách lidstva, se dá vytěžit jen málo.
Možná právě to chtěl sdělit Joe Biden, když v 60 minutách řekl, že „pandemie je u konce“. Průzkumy jasně ukazují, že COVID-19 už nikoho zvlášť neznepokojuje. Je tedy čas, aby ti, kdo jsou u moci, přešli k další vykonstruované krizi – tentokrát krizi klimatické. Přesně tak, jak je to v plánech Agendy 2030.

“The pandemic is over. We still have a problem with COVID. We’re still doing a lot of work on it. But the pandemic is over,” President Biden tells 60 Minutes in an interview in Detroit. https://t.co/7SixTE3OMT pic.twitter.com/s5fyjRpYuX
— 60 Minutes (@60Minutes) September 19, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Světová vládnoucí elita se spojuje, aby mohla získat další velkou moc (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden