Gatesova nadace zkoumá, jak přimět obyvatelstvo, aby přijalo „budoucí“ covidové vakcíny
RSS

Gatesova nadace zkoumá, jak přimět obyvatelstvo, aby přijalo „budoucí“ covidové vakcíny

Gates, který je díky svým darům skrz jeho nadaci i vakcinační alianci GAVI hlavním sponzorem (a tedy i vlastníkem) WHO, má v rukou bezesporu obrovskou moc. Úplně postačí schválení pandemické smlouvy a bude to právě Bill Gates, kdo bude rozhodovat o povinném očkování všech občanů členských států WHO.
Nadace Billa a Melindy Gatesových nyní financuje studie o tom, jak nejlépe přimět lidi, aby se nechali očkovat „budoucími“ vakcínami COVID-19 – včetně „cíleného“ zasílání zpráv a finanční kompenzace – i když studie nadále ukazují souvislost mezi vakcínou a zánětem srdečního svalu.
Vědci podporovaní  Gates Foundation publikovali studii s názvem Overcoming Vaccine Hesitancy for Future COVID-19 and HIV Vaccines: Lessons from Measles and HPV Vaccines, jejímž cílem je omezit váhání s očkováním.
Ve studii zveřejněné 11. srpna vytvořili vědci „narativní přehled studií o intervencích k řešení odmítání vakcíny proti spalničkám a lidskému papilomaviru“, aby aplikovali získané poznatky na budoucí vakcíny.
Výzkumníci výslovně uvádějí, že jejich hlavním cílem je zvýšit možnost očkování lidí „budoucími“ vakcínami COVID-19 a dochází k závěru, že „nejúspěšnější intervence se přímo zaměřovaly na očkovanou populaci“.


„Využití finančních pobídek by mohlo být potenciálním nástrojem ke zlepšení akceptace vakcíny,“ říká článek, který byl připraven na základě přezkumu více než 150 vědeckých článků.
„Zasílání zpráv je mocný nástroj pro propagaci vakcín; sdělení by však měla být pečlivě formulována a zaměřena na zainteresovanou populaci. V budoucích očkovacích kampaních by měly být zváženy finanční pobídky a bezplatné očkovací látky,“ uzavřela studie, která také provedla imunizační programy na školách, univerzitách nebo ve zdravotnictví. 
Studie přichází uprostřed reklamní kampaně zaměřené na dětskou myokarditidu, kterou studie opakovaně prokázaly jako vedlejší účinek vakcíny COVID-19.
Například nemocnice New York Presbyterian Hospital nahrála 6. září na svůj kanál YouTube  propagační video s názvem „Příběh dětského pacienta – Suri (30. verze)“.
„Suri měla silné bolesti břicha, které se ukázaly jako myokarditida, vážný zánět srdce. Náš multidisciplinární tým pediatrické kritické péče pracoval na regulaci jejího srdečního tepu – a aby se znovu cítila jako sama sebou,“ stojí v popisku videa.
Reklama navazuje na zprávu American Heart Association, která uznává, že rizika myokarditidy jsou zvýšená u mladších lidí a po po sobě jdoucích dávkách vakcíny.
Přesto mají být nadále v zájmu depopulačních snah Gatese a vysokých výdělků Big Pharmy tyto „vakcíny“ vnucovány všem – včetně mladých lidí…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Gatesova nadace zkoumá, jak přimět obyvatelstvo, aby přijalo „budoucí“ covidové vakcíny se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden