Podívejte se, co se objevilo na pozadí při rozhovoru německé televize s ukrajinskými vojáky (video)
RSS

Podívejte se, co se objevilo na pozadí při rozhovoru německé televize s ukrajinskými vojáky (video)

Je neskutečné, jak se nám snaží prosystémoví politici a mainstream namluvit, že na Ukrajině nikdy nebyli a nejsou žádní nacisté. Přitom obrázků i videí, které ukazují pravý opak , najdeme víc než dost. Bandera je tam uctíván dodnes, průvody, které se v jeho jméně pořádají, se zřejmě dřív či později přenesou za tichého souhlasu vlády i k nám. Minulost se kryje s přítomností, neboť neonacismus byl v zemi vždy jen přiživován, zásadně však ne potlačován.
Je až symbolické, že se občas nepodaří ani prolhanému mainstreamu potlačit pravdu, ale naopak – ukáže se ve vší své nahotě…
Německá zpravodajská stanice n-tv zpovídala ukrajinské vojáky, kteří nedávno dobyli město Izjum v Charkovské oblasti, když tu náhle kolem projelo ukrajinské obrněné vozidlo s hákovým křížem na boku.
Obrázky se staly virálními a podporují tvrzení, že mnoho ukrajinských vojáků vyznává nacistickou ideologii. Rusko ostatně uvedlo, že na Ukrajině zahájilo mimo jiné speciální vojenskou operaci s cílem denacifikovat zemi.

Minulý týden prezidentská kancelář prezidenta Zelenského zveřejnila snímek, na kterém pózuje s ukrajinským vojákem, který má na uniformě nacistický znak. Tato fotografie byla také pořízena v Izjumu.
Znak připomíná symbol používaný SS během druhé světové války. Fotografie  byla potichu smazána . Prezident Zelenskij již dříve zveřejnil fotografii vojáka, který má na uniformě symbol divize SS Totenkopf. Udělal to ve zprávě o Dni vítězství. I tato fotka byla do půl hodiny smazána.

Když ruský vyslanec OSN Dmitrij Poljanskij v rozhovoru pro British Sky News řekl, že to znamená, že Británie podporuje režim, který zobrazuje nacistické symboly, byl náhle přerušen.
„Hle, slavná svoboda projevu na Západě,“ napsal Poljanski na Telegram. „Nyní  budou 100krát přemýšlet, než pozvou ruské diplomaty do živého vysílání.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Podívejte se, co se objevilo na pozadí při rozhovoru německé televize s ukrajinskými vojáky (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden