Rakousko: Jeden z afghánských vrahů 13leté Leonie si ve vězení našel partnerku – je jí Slovenka
RSS

Rakousko: Jeden z afghánských vrahů 13leté Leonie si ve vězení našel partnerku – je jí Slovenka

Jistě si ještě pamatujete na hrůzný případ, ke kterému došlo vloni ve Vídni. Čtyři Afghánci tam zdrogovali, hromadně znásilnili a zavraždili teprve 13letou dívku. Její tělo pak opřeli o strom před domem kde k hrůznému činu došlo.
Tři z vrahů byli záhy uvězněni a čtvrtý až po nějaké době, neboť se mu podařilo utéct až do Londýna. Jeden z uvězněných (mělo by jít o prvního zprava z obrázku na titulku), se nyní údajně ve vězení zamiloval a jeho náklonnost byla opětována. Jeho vyvolenou je Slovenka, která sedí v sousední ženské věznici za pokus o vraždu. Podle všeho dokonce dotyčná 20letá žena našla v muslimech zalíbení, neboť i její předcházející partner byl muslim.
zavražděná Leonie Zubaidullah R. se údajně do vězenkyně zamiloval až tak, že ji požádal o ruku. Do zrůdy zamilovaná žena údajně jeho žádost přijala.
Jejich oči se setkaly na vězeňské chodbě nebo na nádvoří. Z letmých pohledů se údajně zrodila láska. Zubaidullah R., Afghánec, který se musí u soudu zodpovídat ze smrti malé Leonie, dokonce prostřednictvím vězeňské pošty požádal o ruku Slovenku, která byla odsouzena za pokus o vraždu svého partnera.
Od příštího týdne se bude muset Afghánec zodpovídat ze znásilnění s následkem smrti u soudu. Jeho milovaná (20) již byla odsouzena.
Byla obviněna z pokusu o vraždu svého partnera. Při jednání soud odhalil výbušné detaily z jejího milostného života. „Od ostatních spoluvězňů víme o vaší neustálé korespondenci ve vyšetřovací vazbě,“ řekl soudce.. A obžalovaná nyní dokonce dostala nabídku k sňatku od jiného vězně. Ta přišla (neoficiální) interní poštou z věznice Josefstadt.
Budou se k sobě dobře hodit. Zatímco Afghánec je podezřelý z toho, že zdrogoval Leonie (13) a znásilnil ji spolu s dalšími Afghánci a nakonec byl zodpovědný za smrt dívky, jeho slovenská snoubenka údajně loni v květnu napadla svého partnera – muslima – nožem. V ten den byl konec ramadánu, který spolu oslavovali velkým množstvím alkoholu. Když muž táhl obžalovanou za vlasy do kuchyně, popadla nůž a bodla ho…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Rakousko: Jeden z afghánských vrahů 13leté Leonie si ve vězení našel partnerku – je jí Slovenka se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden