Společnost PayPal zrušila účet skupiny, která bojovala za to, aby školy zůstaly během pandemie otevřené
RSS

Společnost PayPal zrušila účet skupiny, která bojovala za to, aby školy zůstaly během pandemie otevřené

Britská rodičovská skupina UsForThem, která vedla kampaň za udržení škol v provozu během pandemie, dostala kvůli „povaze své činnosti“ zákaz přístupu na PayPal. Skupina tvrdí, že po zákazu nemá přístup k tisícům liber v darech. (Foto: Flickr)







„ Byli jsme zcela zaskočeni, když jsme se dozvěděli, že společnost PayPal přestává poskytovat naše služby „kvůli povaze [naší] činnosti“. Nebylo nám poskytnuto žádné předchozí varování ani smysluplné vysvětlení, a přestože nám řekli, že si můžeme vybrat zbývající prostředky, nemůžeme,“ uvedla spoluzakladatelka skupiny Molly Kingsleyová pro The Telegraph.



„UsForThem“ vždy zcela transparentně informovala pouze o cílech organizace a naše prohlášení o poslání je na viditelné stránce našich webových stránek, kde si ho mohou všichni přečíst. Z něj jasně vyplývá, že naším hlavním zaměřením je kampaň za to, aby děti dostaly přednost při rozhodování o veřejných záležitostech.




Joe Biden tvrdí, že pandemie covid-19 skončila
„Pokud něco v tomto poslání společnost PayPal uráží, proč by o tom nemohla být transparentní? Pro malou dobrovolnickou organizaci to má významný dopad na naši schopnost fungovat, jak bylo pravděpodobně zamýšleno.“



„Je nesmírně těžké nedojít k závěru, že jde o politicky motivované zrušení organizace, které společnost PayPal nějakým způsobem uráží.“



Toby Young, zakladatel Free Speech Union, také tvrdil, že PayPal zakázal jeho účet z politických důvodů. Účet Free Speech Union byl rovněž zablokován, stejně jako účet neziskové organizace Gays Against Groomers.



Zdroj: reclaimthenet.org
Článek Společnost PayPal zrušila účet skupiny, která bojovala za to, aby školy zůstaly během pandemie otevřené se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden