Německo: Syrský pediatr sexuálně zneužil tři jeho nezletilé pacientky
RSS

Německo: Syrský pediatr sexuálně zneužil tři jeho nezletilé pacientky

Nejen podle Merkelové, ale také podle našeho věčně prolhaného mainstreamu měli v roce 2015 přicházet do Evropy samí vysoce vzdělaní doktoři a inženýři. I když by se nakonec ve skutečnosti dal doktor či inženýr hledat v oněch davech takřka s lupou, nějaké to promile se mezi nimi našlo (ti ovšem nedorazili pěšky přes Balkán). Jedním z této hrstky vzdělanců by například Syřan, který v minulých dnech stanul před soudem.
Hassan A. (34) měl na začátku procesu skrytou tvář  za složkou. Pediatr údajně během léčby sexuálně zneužil tři dívky! Ve čtvrtek byl odsouzen: dva a půl roku vězení!
Okresní soud v Essenu navíc rozhodl, že lékař nesmí léčit ženy po dobu tří let, jak uvedl mluvčí soudu.
Obžalovaný se k činům, ze kterých byl obviněn, přiznal. V důsledku toho byly oběti ušetřeny výpovědi u soudu. To mělo zmírňující účinek.
Dne 1. června 2019 byl Syřan zaměstnán jako pediatr v nemocnici Marien v Gelsenkirchenu poté, co údajně kvůli válce uprchl ze své domovské země. Jen o dva měsíce později podle státního zástupce během prohlídky osahával dívku (tehdy 14) na prsou a na jejích intimních místech.
Když obvinění vyšla najevo, byl propuštěn ze služby. Vzhledem k tomu, že v té době popřel obvinění, bylo to svědectví proti svědectví, což mělo za následek, že mu bylo dovoleno pokračovat v práci.
Došlo však k dalším dvěma incidentům. Údajně také tyto dívky osahával (v té době 15 a 14 let).
Jedna z obětí později policii řekla, že zpanikařila. „Jeho způsob, jakým se mě dotýkal, mě opravdu vyděsil,“ uvedla. Po incidentu se dokonce vyplížila z nemocnice a zůstala venku asi hodinu. „Neodvážila jsem se vrátit dovnitř.“
Při prohlídce bytu byl doktorovi zabaven mobilní telefon a notebook. Vyšetřovatelé na nich našli 26 souborů s dětskou pornografií.
Během procesu obviněný zpočátku obvinění popíral a tvrdil: „Bylo to normální vyšetření, prohlédl jsem si pouze tělo.“ Ale pak všechno přiznal.
Verdikt padl mimo jiné za sexuální zneužívání se zneužitím vztahu lékař – pacient. Proti rozsudku se ještě lze odvolat.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Německo: Syrský pediatr sexuálně zneužil tři jeho nezletilé pacientky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden