Bezpečnostní list dokazuje: Školní antigenní testy nejen s obsahem azidu sodného, ale také Tritonu X-100
RSS

Bezpečnostní list dokazuje: Školní antigenní testy nejen s obsahem azidu sodného, ale také Tritonu X-100

V předchozích dvou článcích ktomuto tématu  jste si mohli přečíst o probíhajících laboratorních testech antigenních testů, které jsou v Rakousku používány zejména na školách. Vzhledem ke společné covidové politice Německa, ČR a Rakouska (a to v mnoha ohledech) byly zřejmě tytéž testy plošně používány také u nás – a to na většině škol.
Vláda dala za povinnost všem – a později jen neočkovaným – žákům a studentům si tyto testy 2x týdně provádět. V Rakousku nyní zjistili, že tyto testy obsahují vysoce nebezpečné jedy, více jste si o testech a prvotních zjištěních mohli přečíst zde a zde .
Ve čtvrtek proběhla tisková konference, o níž jsem vás zde ještě toho dne informovala.
Na tiskové konferenci bylo prokázáno, že kapaliny používané v rychlých antigenních testech obsahují nebezpečné toxiny. Vysoká míra poškození lidských buněk byla prokázána v testu velké renomované  laboratoře, která je partnerem AGES. Přesné ingredience – tedy o které toxiny a škodliviny se v detailu jedná – se dalo jen hádat.  Laboratorní testy jsou v tomto ohledu pro většinu lidí k nezaplacení.
Nyní se povedlo získat  bezpečnostní list nejpoužívanějšího školního testu Flowflex. A i ten byl skandální. „Pufrová kapalina“ rychlotestu antigenu obsahuje minimálně 1 procento (podle údajů výrobce) toxinu Triton X-100 (Octoxinol 9), který je v EU bez zvláštního povolení zcela zakázán. 
Byla to právě tato látka, která vedla k tomu, že podobné testy byly začátkem roku 2021 staženy z německých škol. V Rakousku však k žádnému stahování nedošlo a u nás se také nadále volně prodávají (a zřejmě i zde byly běžně na školách a pokud bude opět povinné testování, tak také budou). Dostat se k bezpečnostnímu listu je nemožné, dokonce i příslušné rakouské ministerstvo ho odmítá předat, pravděpodobně nezákonně – a to i v případě nouze.
Je neuvěřitelný skandál, že po vývoji v Německu, kde úřady po oprávněných obavách veřejnosti tyto testy stáhly, lidé v Rakousku – ale i v České republice –  mohou tyto látky nadále používat. 
Bezpečnostní list v němčině lze nalézt zde .
Dokument dokládá, že výrobce připouští použití nejen genotoxické látky azidu sodného, ale také Tritonu X-100 v nedeklarované kapalině, která se nachází v domácích rychlých testech, ale zejména ve školních testech – a to ve velmi relevantním množství jedno procento. Zde je třeba poznamenat, že vláda slepě důvěřuje výrobci, který tvrdil, že jsou testy bezpečné. Žádná zkušební laboratoř v celé Evropě nebyla aktivní, aby tato tvrzení ověřila. Je to o to více udivující, že s těmito látkami, které jinak smějí používat jen odborníci v ochranných oděvech, mohou manipulovat děti od šesti let.
Podrobné vysvětlení o účincích látky najdete na anglické Wikipedii, včetně zákazu v EU: Triton X-100 : Produkt degradace Triton X-100 se skutečně ukázal jako ekotoxický, protože má hormonální (estrogeno-mimetickou) aktivitu, která může působit na volně žijící zvířata. Agentura ECHA nakonec zařadila tuto skupinu látek na seznam látek podléhajících povolení a uložila farmaceutickému a jinému průmyslu, aby tento prostředek nahradil „datem zániku“ 4. ledna 2021, což má dopad na výrobce, dovozce a následné uživatele v EU, jakož i na mimoevropské výrobce vyvážející své výrobky do EU.
Tedy tyto testy jsou v Rakousku, u nás a zřejmě i v některých dalších zemích používány přímo v rozporu se samotnými předpisy EU – a to již od začátku roku 2021 (záhy po vydání zákazu je stáhlo Německo).
Produkty obsahující Triton X-100 musí být označeny následujícími značkami nebezpečnosti:
Žádné z těchto varování se nenachází na rychlých antigenních testech  vyrobených v Číně, které nejen rakouská, ale i naše vláda povolila a distribuovala i do škol. Ujme se někdo kompetentní jejich prověření? Nebo budou opět v chřipkovém období nuceny školní děti s nimi manipulovat? Připomínám, že zodpovědnost se týká hned dvou vlád, které nedbaly na toxicitu testů. Jakmile je stáhlo Německo, mělo se totéž učinit i u nás a v Rakousku. A předpokládám, že takových zemí bude v EU víc.
Nakonec se zdá, že šlo především o to, aby si někdo řádně namastil kapsu. Obzvlášť v neustále vyhlašovaných nouzových stavech byly testy, roušky a později i genové injekce vítaným finančním přilepšením pro kdekoho…
Pro připomenutí zde opět zveřejňuji video  tiskové konference (německy):

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Bezpečnostní list dokazuje: Školní antigenní testy nejen s obsahem azidu sodného, ale také Tritonu X-100 se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden