Další skandály kolem antigenních testů: Proč mnohé testovací tyčinky září pod UV lampou?
RSS

Další skandály kolem antigenních testů: Proč mnohé testovací tyčinky září pod UV lampou?

V posledních dnech jste si již v několika článcích mohli přečíst o skandálu, který nyní patří v Rakousku k nejsledovanějším zprávám vůbec. Zajímá každého, neboť většina lidí buď sama nuceně testy podstupovala nebo je dokonce byly nuceny podstupovat i jejich děti. Jde především o fakt, že nejen v Rakousku, ale i u nás používané testy, které jsou také ve volném prodeji, zřejmě obsahují substance, které jsou zdraví nebezpečné. Více jste si k tématu mohli přečíst již zde , zde nebo zde .
V Rakousku se pokračuje s testováním a ozývá se i mnoho lidí s vlastními negativními zkušenostmi s testy. Mimo již v předchozích článcích uvedeného toxického složení testů se nyní probírají i další problémy, přičemž pozornost se od kapaliny přesouvá k tyčinkám.

Bylo prokázáno, že rychlé testy na Covid-19 používané ve firmách, domácnostech a školách obsahují četné škodliviny. Problémem nejsou pouze údajně nezákonně nedeklarované „toxické kapaliny“. Testovací tyčinky jsou také podezřelé z poškození lidského těla. Zde je třeba zmínit několik problémů:
Bylo prokázáno, že mnoho testovacích tyčinek je již v obalu silně znečištěno.
Není jasné, zda jsou na hlavičkách tyčinek zbytky karcinogenního a přísně zakázaného ethylenoxidu.
Mnoho testovacích tyčinek svítí pod UV světlem, z nichž některé jsou opravdu jasné, není pro to žádný technický důvod z hlediska správného fungování testů.
Nejde o vatové tyčinky podobné tyčinkám do uší, ale o plastové kartáčky s ostrými hranami. Ty nejenže při odběru vzorku přímo poškodí sliznici, mnoho štětinek se ulomí a uvízne v citlivé nosní sliznici.
V první řadě je třeba poznamenat, že od začátku testovacího šílenství si mnoho lidí stěžovalo na problémy. Bolesti hlavy, pocit cizího tělesa v nose, nevolnost a krvácení z nosu jsou jen některé z příznaků, kterými museli trpět zejména citliví lidé. Lékaři a vlády je nebrali vážně. 
1. Znečištění testovacích tyčinek nečistotami
Odborníci zjistili, že i plastové obaly obsahují cizí tělesa. Jde o malé kousky, ale i vlákna z neznámých materiálů.  Bez jakýchkoliv konspiračních teorií lze předpokládat, že výroba neprobíhá za nejvyšších podmínek čistoty, které lze u zdravotnických produktů očekávat.  Vzhledem k tomu, že ani jedno testovací centrum v EU není nuceno zde provádět alespoň namátkové testy, lidé si v dobré víře dávají do nosu věci, které tam pravděpodobně nepatří. Tuto kontaminaci lze očekávat v průběhu všech koronavirových opatření u všech produktů, které byly vyrobeny v miliardách kusů s napjatým harmonogramem.
nečistoty pod mikroskopem Video níže ukazuje, jak byly testovací sady PCR sestavovány dětskou prací v mizerných hygienických podmínkách v Bombaji. Neexistuje žádná záruka, že rychlé antigenní testy byly vyrobeny za lepších hygienických podmínek – a žádná vládní agentura také nemá zájem o přezkoumání. Uvědomte si, že i politici si na testech v době nouzového stavu zřejmě velmi slušně plnili svá konta.

2. Podezření na nebezpečné zbytky etylenoxidu
Domněnka, že na tyčinkách nebo v jejich obalech mohou být zbytky etylenoxidu, je stará jako testy samotné, tuto obavu mohly rozptýlit oficiální testy v certifikovaných zkušebnách. Ale ty se pro jistotu neprováděly. Op roti  ethylenoxidu  jsou  potvrzené jedy v pufrovací kapalině .  Tato tekutina by při správném použití především neměla přijít do kontaktu s lidským tělem. Testovací tyčinky jsou opakovaně v kontaktu s citlivou sliznicí, ze které mohou toxiny snadno vnikat do těla. Ethylenoxid má téměř každé představitelné označení nebezpečnosti. Jed může způsobit mutace v genomu, rozbíjí chromozomy a přeskupuje je.
piktogramy nebezpečnosti etylenoxidu Ethylenoxid je toxický a karcinogenní. Příznaky otravy jsou bolest hlavy, závratě a nevolnost/zvracení. Se zvyšující se dávkou se objevují křeče a nakonec kóma. Dráždí pokožku a dýchací cesty. Plíce se mohou naplnit tekutinou hodiny po inhalaci. 
Většina testovacích tyčinek v soupravách antigenních testů byla sterilizována ethylenoxidem. Po tomto procesu by se jed měl rozhodně odplyňovat několik hodin, ne-li dní. Není jasné, zda jsou ve všech čínských továrnách dodržována všechna bezpečnostní opatření.  Není také jasné, zda odplynění z plastické tkáně tyčinek probíhá stejně rychle a úplně jako například u hladkých kovových chirurgických nástrojů.
Etylenoxid jako dezinfekční prostředek zabíjí bakterie, viry a plísně. Proto se dodnes používá v potravinářském průmyslu, zřejmě jen mimo EU. Zde platí přísná pravidla pro dovoz do 0,05 miligramu na kilogram, což lze vyjádřit jako 0,00000005 kg.  Je to relevantní i proto, že státu loajální odborníci, kteří nechtějí v rychlotestech vidět žádné nebezpečí, vždy hovoří o „příliš malých množstvích“. Pro mutagenní klastogeny neexistuje z hlediska jejich toxicity a nebezpečnosti  spodní hranice, uvedená hodnota je dolní hranicí, protože detekce v této oblasti je stěží možná. Pokud se v okolí potravin najdou nějaké stopy etylenoxidu, zboží je zničeno.
Vyvstává důležitá otázka, proč nikdo v EU nepovažuje za důležité zjistit, zda čínské tyčinky, které si děti musely (a možná brzy opět budou muset) strkat pravidelně do nosu, stále obsahují zbytky ethylenoxidu nebo ne. Protože na to nejsou žádné zkoušky.
toto označení by mělo být na obalu tyčinek, které byly dezinfikovány etylenoxidem 3. Testovací tyčinky svítí pod UV světlem
Plast některých testovacích tyčinek svítí pod UV světlem. Nikdo neví, proč tomu tak je.  Objevily se dohady, že jde o luciferázu .   Ta údajně mohla být do tyčinek přidána z důvodů testování materiálu. Argumentem proti této teorii je, že rozhodně neprobíhá žádné testování materiálu, neboť  by to prodražilo výrobní proces. Další teorií je, že by mohlo jít o zbytkové záření z radioaktivní dezinfekce. To nebylo prokázáno a nelze to jednoznačně sladit s typy dezinfekce uvedenými na obalu. V průběhu výzkumu nejvíce zářily testovací tyčinky od značky Flowflex – ty však nesou označení STERILE EO. Většina ostatních tyčinek z 10 testovaných značek mírně svítila v celém rozsahu od špičky až po spodní část. Pouze dva výrobky nezářily.
4. Vlákna odlamující se z testovací tyčinky
Čtvrtý a poslední bod svou problematikou úzce souvisí s předchozími. Je naprosto nesporné, že některá velmi ostrohranná mikrovlákna, která zůstávají v nosní sliznici, se odlomí z hlavice tyčinky již v obalu, ale někdy i při odběru vzorku. To by také mohlo vysvětlit pocit cizího tělesa, který mnoho lidí hlásí ještě několik dní po testu.
Za předpokladu, že se v plastu testovacích tyčinek nacházejí znečišťující látky nebo zbytky ethylenoxidu, je obzvláště alarmující, pokud se u nich mohou během několika dní projevit škodlivé účinky na lidský organismus. Úkolem orgánů EU a příslušných států je chránit obyvatelstvo před újmou a kontrolovat kvalitu a stav zdravotnických prostředků. Automatická důvěra ve výrobce se nemusí vyplácet. Výrobci samozřejmě potvrdí, že jejich výrobky jsou bezchybné a v pořádku. Nenechají se připravit o miliardový byznys.
Oddělování mikrovláken z tyčinky předvedení na lepicích proužcích. znečištěná vlákna mohou uvíznout ve sliznici ostrohranné zlomy na plastových mikrovláknech Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Další skandály kolem antigenních testů: Proč mnohé testovací tyčinky září pod UV lampou? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden