Rekordní úmrtnost v Austrálii na COVID-19, přičemž 96,4 % lidí ve věku 16+ má dvě dávky „vakcíny“
RSS

Rekordní úmrtnost v Austrálii na COVID-19, přičemž 96,4 % lidí ve věku 16+ má dvě dávky „vakcíny“

Nejvíce proočkované země světa hlásí největší nadměrnou úmrtnost, ale především zvýšenou úmrtnost na samotný Covid-19. V některých zemích již tato úmrtnost přerostla únosnou hranici natolik, že se jí dokonce začal zabývat i jindy zarytě mlčící mainstream, který jen nabádá k aplikaci dalších injekcí. K těmto zemím se řadí i Austrálie, kde nyní vrcholí rekordně studená zima, tedy období respiračních nemocí.
TrialSite uvádí, že na začátku roku 2022 se nahromadil rekordní počet úmrtí. V zemi je téměř kompletně celá populace přeočkována na COVID. To je opět důkazem, že takzvané „vakcíny“ nikdy neměly za cíl kohokoli chránit před nemocí. A opět se ukazuje, že řeči o stádní imunitě z úst zkorumpovaných „odborníků“ a politiků byly sprosté lži.
Průlomové infekce V Austrálii vedly k rostoucímu počtu úmrtí zejména v nejzranitelnějších populacích, jako jsou starší lidé. Až se zdá, že nejen Austrálie, ale i jiné proočkované země, provádí pečlivou důchodovou reformu, ale tak trochu ve stylu Mengeleho.
Nyní tento trend začínají vidět i mainstreamová média. Nedávno deník Sydney Morning Herald uvedl, že „komplikace COVID tlačí australské úmrtí na nejvyšší počet za 40 let“ na základě analýzy údajů o populaci ze Statistics Australia, celkový počet úmrtí na celostátní úrovni se v tomto čtvrtletí meziročně zvýšil o 18 %, z 36 100 na 46 200 úmrtí.
V prvním čtvrtletí roku 2022 zemřelo v Austrálii více lidí než kdykoli za posledních 41 let , což se nazývá „skrytý dopad COVID-19“. Polovina úmrtí v tomto období byla způsobena COVIDem, a to i přes ohromující míru proočkovanosti. Podívejte se na čísla níže:
Věkové kohorty:
Jedna dávka věk 16+ 98,1 %
Dvě dávky věk 16+ 96,4 %
Tři dávky věk 16+ 71,8 %
Austrálie má jednu z nejvíce proočkovaných populací na světě proti COVID-19, ale jak TrialSite uvedl na začátku tohoto roku, počet úmrtí souvisejících s pandemií je na historickém maximu. Je tento trend důkazem selhání vakcíny COVID-19?
K tomu jen dodávám, že není důkazem selhání. Naopak, zdá se, že „vakcína“ dělá přesně to, co dělat má. Jistě by s tímto názorem souhlasili i členové Římského klubu, Bill Gates a další dlouholetí zastánci depopulace planety…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Rekordní úmrtnost v Austrálii na COVID-19, přičemž 96,4 % lidí ve věku 16+ má dvě dávky „vakcíny“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden