V Evropském parlamentu nechali hovořit islámského radikála, který chce zavést v celé Evropě právo šaría
RSS

V Evropském parlamentu nechali hovořit islámského radikála, který chce zavést v celé Evropě právo šaría

Kolik důkazů potřebují Evropané k tomu, aby si uvědomili, že EU zde není pro ně, ale proti nim? Jedním z hlavních důkazů tohoto faktu je i nepokrytá podpora islamizace Evropy ze strany EU. Jen z nedávných počinů lze připomenout snahu o „zrušení“ Vánoc , propagaci hidžábu , dlouhodobé financování organizací Muslimského bratrstva , pozvání mládeže Muslimského bratrstva do EP, nová pravidla proti islamofobii, která by měla být aplikována po celé EU a podpora legalizace migrace především z islámských zemí do zemí EU.
Vše výše uvedené jsou jen počiny EU za zhruba posledního půl roku. Nepřesvědčilo vás ani výše uvedené o tom, že se EU zcela aktivně podílí na islamizaci Evropy? Pak zde mám další nesporný důkaz z minulého týdne…
Z iniciativy proturkijského sdružení Cokep byla v Evropském parlamentu uspořádána konference. Její téma: „Islamofobie a diskriminace, jejichž oběťmi jsou muslimové.“ Mezi řečníky byl El-yes Zareli, známý jako Elias d’Imzalene, zakladatel stránky „Islám a informace“, zarytý salafista, který se nijak netají tím, že jeho cílem je islamizovat Francii (kde žije) a zavést v zemi právo šaría.
Opět se ukázalo, že evropská instituce je doslova prolezlá džihádisty, jejichž hlavním cílem je Evropu islamizovat. V úterý 3. května se v Evropském parlamentu konala konference organizovaná protureckým sdružením Cojep, jejímž hlavním sdělením byl protest proti ve Francii prosazované sekularitě, která je i součástí zákonů (které se ovšem nedodržují, neboť v případě muslimů se tyto zásady často nevyžadují).
Přítomné osobnosti zdaleka nebyly prostými věřícími nebo sdruženími, ale bránily ten nejtvrdší směr  islámu, wahhábismus ve stylu Saúdské Arábie. Mezi nimi byl nejen výše uvedený El-Yes Zarely, ale i další islámští radikálové, jejichž cílem je zavedení práva šaría v Evropě. Přítomni byli například také Erdoganův muž a bývalý člen CCIF Feiza Ben Mohamed a politolog, islamolog, konvertita a ředitel výzkumu CNRS François Burgat.
Toto setkání zveřejnil sám Elias d’Imzalène. „Byl jsem dnes v Evropském parlamentu, abych zvýšil povědomí mezi jeho poslanci o islamofobii ve Francii,“ napsal na svém twitterovém účtu.
Během konference, která se konala v úterý, Elias d’Imzalène uvedl, že „zákony z roku 2004 (o zákazu okázalých náboženských symbolů ve školách), 2010 a 2015“ představují útok na viditelnost muslimů. „Jsou to muslimové, na které se zaměřují zákony separatismu,“ dodal Feïza Ben Mohamed.
Komentář Naëma Bestandjiho (video pod článkem – francouzsky): „Jakákoli opozice vůči sexistickému konceptu zahalování žen, salafismu a ideologii Muslimského bratrstva je považována za útok proti islámu a proti všem muslimům. Je tu touha po návratu k trestnému činu rouhání. Proto se používá termín ‚islamofobie‘.“
K uvedenému jen dodávám, že zatímco džihádisté, jejichž cílem je vytvořit z Evropy chalífát ve stylu Saúdské Arábie, dostávají v EU slovo poměrně často, odpůrce islamizace Evropy by nikdy v EP hovořit nemohl. Všichni, kdo mají snahu jakkoli Evropu před postupující islamizací bránit či na ni upozorňovat, jsou považováni za extremisty, ne tak ti, kdo ji chtějí islamizovat a ty, kdo se nepodvolí vybít…

J'ai dénoncé en hémicycle la présence aujourd'hui de ce militant islamiste notoire. Comment cet individu fiché S pour radicalisation a-t-il pu mettre les pieds ici, au cœur des institutions européennes ? J'ai demandé des explications à la présidente du Parlement européen https://t.co/Ci3R5NBQjL pic.twitter.com/aYcG8nECnK
— Jordan Bardella (@J_Bardella) May 4, 2022

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden