Česká republika zavede hraniční kontroly na 27 místech
RSS

Česká republika zavede hraniční kontroly na 27 místech

Česká vláda se rozhodla z důvodu zvýšené nelegální migrace hlavně ze Sýrie o dočasném obnovení kontrol na hranici se Slovenskem. (Foto: Youtube / ilustrační)







Počínaje půlnocí ze středy na čtvrtek budou minimálně na následujících 10 dnů po celé délce státní hranice se Slovenskou republikou znovuzavedeny hraniční kontroly na 27 bývalých hraničních přechodech. Policie bude na základě dnešního usnesení @strakovka realizovat opatření obecné povahy a nasazeno bude na jednu 12hod. směnu až 500 policistů a dalších 60 příslušníků @Celnispravacr, kteří byli povoláni k plnění úkolů Policie České republiky.



2/2 @PolicieCZ bude na základě dnešního usnesení @strakovka realizovat opatření obecné povahy a nasazeno bude na jednu 12hod. směnu až 500 policistů a dalších 60 příslušníků @Celnispravacr , kteří byli povoláni k plnění úkolů Policie České republiky. Info https://t.co/okJAhetnAC — Policie ČR (@PolicieCZ) September 26, 2022 Článek Česká republika zavede hraniční kontroly na 27 místech se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden