Vědci nalezli mRNA z covidových vakcín v mateřském mléce: „Toto je katastrofa pro děti“
RSS

Vědci nalezli mRNA z covidových vakcín v mateřském mléce: „Toto je katastrofa pro děti“

Urputné vnucování rádoby „vakcín“ všem – bez rozdílu – dospělo až za hranice přípustného, kdy se experimentální genové injekce začaly vnucovat dokonce i těhotným ženám nebo malým dětem. Přitom v těhotenství i během kojení se nedoporučují ani běžné léky na nachlazení nebo kapky do nosu. A najednou jim byly doslova vnucovány experimentální genové injekce.
Ovšem „doba covidová“ jakoby zapomněla na všechna dosavadní pravidla. A nyní se ukazují důsledky…
Vědci našli mRNA z covid vakcín v mateřském mléce. Bylo zjištěno, že mléko pěti z 11 zkoumaných žen obsahuje mRNA. Výzkum se objevil v časopise  JAMA Pediatrics  .
Vědci poukazují na to, že několik zranitelných skupin, včetně malých dětí a kojících matek, bylo vyloučeno z testů vakcín.
Americká CDC nyní radí kojícím ženám, aby si nechaly aplikovat vakcínu, ačkoli v žádné studii se nezkoumalo, zda lze mRNA přenášet kojením do šesti měsíců.
u žen, které jsou označeny „b“ byla nalezena mRNA v mléce „Nejen, že je to katastrofa pro miminka, ale další důkaz, že mRNA a lipidové nanočástice v injekcích přicházejí do kontaktu prakticky s každou buňkou v těle,“ říká bývalý reportér New York Times Alex Berenson.
„Nejen znepokojující pro děti, ale ještě více důkazů o tom, že se mRNA šíří po celém těle, což je často popíráno,“ říká vedoucí FVD Thierry Baudet.
Minulý rok média tvrdila, že v mateřském mléce nebyla nalezena „žádná stopa“ vakcíny mRNA. Ovšem podobných lží jsme si mohli přečíst víc, včetně té o stádní imunitě nebo 100% ochraně, jak na začátku roku 2021 tvrdil šéf Pfizeru Bourla, který se mimochodem údajně sám nakazil už 3x…

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Vědci nalezli mRNA z covidových vakcín v mateřském mléce: „Toto je katastrofa pro děti“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden