Muslim vyhrožuje spisovatelce Rowlingové smrtí
RSS

Muslim vyhrožuje spisovatelce Rowlingové smrtí

Spisovatelka J. K. Rowlingová se v posledních letech stává terčem výhružek ze všech možných stran. Jistě víte o tom, že je zejména na pranýři LGBTQ komunity, neboť se vyjádřila v tom smyslu, že muži, kteří se prohlásí za ženu, ve skutečnosti ženami nejsou. To je samozřejmě pravda, neboť biologický muž je mužem, i kdyby se ženou prohlásil třeba 10x. To, že zvrhlý systém má na to jiný názor, nic nemění na faktu, který nedávno potvrdila i německá laureátka Nobelovy ceny za medicínu. Ovšem ideologie je dnes důležitější než vědecké důkazy.
Nakonec to však nejsou jen LGBTQ, kdo spisovatelce pohrozil. Nyní jistý Pákistánec veřejně zareagoval na to, když po útoku podpořila Salmana Rushdieho.
Hrozba přišla ze zahraničí, což ukončilo i vyšetřování celé záležitosti, pokud jde o britskou policii. Ani na okamžik se neuvažuje o tom, že britská sebevražedná politika masové muslimské invaze by mohla snadno vpustit ty, kteří chtějí zabít JK Rowlingovou, do země, přičemž britské úřady by o tom neměly ani tušení.
Nejde však o jediné výhružky smrtí, které Rowlingová obdržela.

Policie upustila od vyšetřování online hrozby JK Rowlingové kvůli její podpoře Salmana Rushdieho poté, co byl napaden na pódiu. Autorka Harryho Pottera, 57 let, tweetovala screenshot se zprávou: „Nebojte se, jste další.“
Stejný twitterový účet zveřejnil zprávy chválící muže, který minulý měsíc pobodal  Rushdieho v USA. Skotská policie uvedla, že hrozba byla učiněna mimo Spojené království a že „v tuto chvíli nedojde k žádné další akci“.
Tweet z účtu v Pákistánu byl později odstraněn.
Mluvčí skotské policie uvedl: „Po zprávě předložené policii ohledně online hrozby bylo v této věci provedeno vyšetřování a bylo zjištěno, že byla provedena mimo Spojené království.“
„Vyšetřování je nyní dokončeno a v tuto chvíli nedochází k žádné další policejní akci.“
Rowlingová je tak možná v reálném nebezpečí, neboť ani příliš nezáleží na tom, že výhružka přišla z Pákistánu. Vždyť Velká Británie je plná Pákistánců – jeden je dokonce starostou Londýna. Lze tedy předpokládat, že spisovatelka je proto v reálném ohrožení života, neboť to, čím vyhrožoval Pákistánec, může být realizováno jakýmkoli jeho krajanem. Je možné, že bude nakonec další, komu bude přidělena 24hodinová ochranka.
Připomínám, že pod fatvou, kdy na ně byl v minulosti vyhlášen trest smrti,  žije mnoho lidí po celém světě. Někteří jsou denně pod dohledem ochranky – a to včetně mnoha Evropanů. Například dánský politik Rasmus Paludan nebo nizozemský poslanec Geert Wilders musí chodit s ochrankou 24 hodin denně – a to už dlouhé roky.
Již dva roky je pod 24 hodinovou ochranou například i mladá Francouzka Mila (18 let), která je dokonce nucena žít s celou rodinou na utajeném místě. Dívka ani neměla šanci chodit do školy, bylo to pro ni příliš nebezpečné. Pokud chce vyjít na ulici, musí se maskovat. To vše jen proto, že na sociálních sítích zkritizovala islám.
Kritizovala však i další náboženství jako taková, nicméně žádný křesťan, buddhista nebo hinduista ji za to zabít nechce. Od muslimů z celého světa však dostává stovky tisíc výhružek měsíčně…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Muslim vyhrožuje spisovatelce Rowlingové smrtí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden