„Mnoho lidí si začíná uvědomovat velmi vážný státní převrat, který je prováděn nadnárodními mocnostmi“ – arcibiskup Vigano komentuje italské volby
RSS

„Mnoho lidí si začíná uvědomovat velmi vážný státní převrat, který je prováděn nadnárodními mocnostmi“ – arcibiskup Vigano komentuje italské volby

Mnohým z vás jistě nemusím arcibiskupa Vigana, kterého mnoho katolíků považuje za skutečného papeže, představovat. Dlouhodobě se vyjadřuje ke všem událostem a on sám také Bergoglia coby falešného papeže nerespektuje.
Nyní se vyjádřil také k italským volbám:
Arcibiskup Vigano sdílí částečně následující informace o reakci voličů na vládnoucí třídu:
Jistě, většina voličů vyjadřuje vůli neakceptovat účast ve hře, abych tak řekl, ve které o pravidlech rozhodují jiní. K nim je však třeba připočíst i ty, kteří nechodí k volbám kvůli triviálnímu nezájmu, nebo jednodušeji – a zdá se mi, že tomu tak je v případě většiny – protože jsou znechuceni politickou třídou, která se ukázala jako nehodná a beze slov zkorumpovaná.
O zničení Itálie italskými Demokraty:
Italští Demokraté zkombinovali to nejhorší z komunistického kolektivismu s tím nejhorším ze spotřebitelského liberalismu ve jménu agendy, která prospívá vysoké finanční lobby pomocí mimořádných událostí, jako jsou pandemie, energetické krize a války, s jediným cílem: zničit tradiční sociální strukturu.
Vigano čeká, co nová premiérka udělá:
Teprve se uvidí, zda se první premiérka bude moci odlišit od svých předchůdců, nebo zda se raději skloní před Deep statem a bude pokračovat ve zradě italského lidu.
Italové se probouzejí a vyjadřují odpor ke světovým elitám:
Zdá se mi, že  mnoho lidí si začíná uvědomovat velmi vážný státní převrat, který je prováděn nadnárodními mocnostmi, schopnými  zasahovat těžkou rukou do činnosti vlád a mezinárodních orgánů. Svět podnikání a práce začíná chápat záměrnou akci ničení národní ekonomické struktury, která byla provedena nejprve Covidem a poté válkou na Ukrajině.
Pokud umíte anglicky nebo italsky, tak se můžete podívat na celé půlhodinové video arcibiskupa Vigana (italsky s anglickými titulky):




Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek „Mnoho lidí si začíná uvědomovat velmi vážný státní převrat, který je prováděn nadnárodními mocnostmi“ – arcibiskup Vigano komentuje italské volby se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden