Trump opět naznačuje možnou kandidaturu ve volbách v roce 2024 (video)
RSS

Trump opět naznačuje možnou kandidaturu ve volbách v roce 2024 (video)

Naposledy Trump naznačil, že bude znovu kandidovat na prezidenta záhy poté, co v jeho vile proběhla nedávná razie. Právě to ho zřejmě v kandidatuře utvrdilo. Nyní se v novém rozhovoru pro Fox News opět vyjadřoval tímto směrem.
Trump během rozhovoru se Seanem Hannitym několikrát naznačil, že možná bude kandidovat v nadcházejících volbách. Zároveň zdůraznil několik svých zahraničněpolitických úspěchů během svého prezidentství a nastínil budoucí politické postoje, které by zastával, pokud by se znovu stal prezidentem.
„Chci v této zemi vidět dobré vedení, důležitější než republikáni nebo demokraté, liberálové nebo konzervativci. Naše země jde do pekla. Jsme národ v úpadku, “ řekl Trump .
S odvoláním na právní důsledky řekl, že nemůže potvrdit nic o volbách v roce 2024, ale také svoji kandidaturu nevyloučil.
„Miluji tu zemi a byli jsme si tak blízcí, než přišel covid, měli jsme zemi jako nikdy předtím.“
Koneckonců, pokud by byl znovu zvolen, jedním z prvních kroků by byla deportace ilegálů, kteří překročili hranice během prezidentství Joe Bidena.
„V zemi jsou teď miliony lidí, kteří by tu být neměli. Mnozí z nich jsou vězni. Zločinci. Ty špatné bych deportoval. Ano. Miliony a miliony lidí otravují naši zemi.“
Řekl také, že Biden oslabil USA na globální scéně, a že Írán, Severní Korea, Rusko a Čína byly pod kontrolou, když byl prezidentem.
Před nadcházejícími volbami do Kongresu předpovídá, že republikáni si povedou dobře.

Nakonec dodávám, že pokud by neměl Trump o kandidaturu zájem, tak jako velmi vhodného (ne-li lepšího) kandidáta vidím i současného guvernéra Floridy DeSantise, který jde od začátku svého působení ve funkci zcela proti všeobecně praktikované ničivé politice Západu.
Je zásadním odpůrcem vymývání mozků dětí LGBTQ propagandou a v „době covidové“ byla právě Florida bez jakýchkoli restrikcí jediným ostrůvkem „normálnosti“ ve zvráceném světě…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Trump opět naznačuje možnou kandidaturu ve volbách v roce 2024 (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden