Další velký trapas Bidena: Při veřejném vystoupení volal již mrtvou ženu (video)
RSS

Další velký trapas Bidena: Při veřejném vystoupení volal již mrtvou ženu (video)

Co jiného může lépe ukázat, jakou loutkou je ve skutečnosti americký prezident, který již zřejmě trpí demencí vyššího stádia? A co může lépe ukázat, co jsou zač všichni, kdo fandili Bidenovi – a to včetně médií a tzv. „liberálních“ politiků, než podobné excesy? Právě Biden je zářnou ukázkou toho, že prezident je v USA pouze nastrčenou loutkou, ve skutečnosti vládne tzv. Deep state. Ten ovšem neovládá pouze USA, ale i všechny loutkové vlády v EU.
Bylo to opravdu nadmíru trapné, když se americký prezident Joe Biden během včerejšího projevu začal ptát, zda je v místnosti kongresmanka Jackie Walorski, která zemřela v srpnu při autonehodě.

"Jackie, where's Jackie?," Joe Biden says about Rep. Jackie Walorski who died in a car accident a few months ago. pic.twitter.com/khdiesmEsx
— Greg Price (@greg_price11) September 28, 2022

„Jackie, jsi tady? Kde je Jackie?“ zamumlal viditelně zmatený Biden, když pronesl svůj úvodní projev na konferenci o hladu v Bílém domě.
79letý prezident se podíval do publika a pokračoval:
 „Měla tu být.“
Jackie Walorski, na kterou Biden odkazoval, byla členkou Sněmovny reprezentantů a iniciátorkou konference. V srpnu však zemřela při autonehodě, čemuž se dostalo velké pozornosti.
V reakci na smrt Jackie Walorski vyjádřil Joe Biden soustrast její rodině a vyjádřil i uznání za její politickou práci.
Bílý dům navíc vyvěsil vlajky na půl žerdi na počest zesnulé kongresmanky. To se tedy se stalo minulý měsíc a Biden na to přesto zapomněl.
Tisková tajemnice Bílého domu Karine Jean-Pierre obdržela později ve středu na tiskové konferenci dotaz ohledně Bidenova omylu. Její vysvětlení bylo v tom smyslu, že prezident byl plný myšlenek na zesnulou, a že to se přece může v podobné situaci stát každému, že je to obvyklé.
„Myslím na Johna Lennona každý den, ale nehledám ho,“ namítl jeden z reportérů na místě.

NOW – White House says Biden had recently deceased Rep. Walorski "on top of mind" when he was seeking her out in the audience earlier today. pic.twitter.com/BRNix3Y0BY
— Disclose.tv (@disclosetv) September 28, 2022

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Další velký trapas Bidena: Při veřejném vystoupení volal již mrtvou ženu (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden