Francie: „Bělochu, opusť naše město, my jsme tu doma!“- Oběť rasistických výhružek a hrozeb smrtí prchá před islamizací jeho města
RSS

Francie: „Bělochu, opusť naše město, my jsme tu doma!“- Oběť rasistických výhružek a hrozeb smrtí prchá před islamizací jeho města

Podobných obcí je po celé Francii stále víc. Muslimové tímto stylem obsazují území a v momentě, kdy původní obyvatelstvo přečíslí, začnou dávat najevo „kdo je tu pánem.“ Podřadný bílý káfir to samozřejmě není.
Mladý Francouz byl invazisty  vyhnán z města, kde žil dlouhé roky v poklidu. Jenže pokračující obohacování obce udělalo své a poklid se změnil v noční můru.
Paradoxem ovšem je, že se jedná o zapřisáhlého levičáka, který se dal dokonce i na politiku, takže sám aktivně invazi vždy podporoval. Jde tak o vzorovou ukázku typického sluníčkáře, který nadšeně vítá, aniž by si byl schopen uvědomit, že důsledkem tohoto chování je sebedestrukce.
Vrcholem je v tomto případě i fakt, že mladý politik není pouze bílý nemuslim, což je už samo o sobě v podobných ghettech problém, ale je také homosexuál. To je ovšem něco, co ho v islamizované Francii může za pár let stát život…
Boris Venon , který byl zvolen na radnici v Les Mureaux od roku 2014, a druhý místostarosta je od roku 2020, právě oznámil svou rezignaci během městské rady 28. září 2022.
Osmatřicetiletý volený úředník přiznává, že to už v tomto městě, které tolik miloval, nepoznává.
Říká, že se v posledních dvou letech pravidelně stává obětí urážek, ale také výhrůžek smrtí. Nedávno se dokonce stal obětí rasistických a homofobních urážek, jak řekl na posledním zastupitelstvu města:
„Bělochu, opusť naše město, my jsme tady doma,“ slyšel jsem je, jak na mě křičí, zatímco mě pronásledovali před dům, aby mi poté vyhrožovali smrtí. Ano, občané evropského původu mohou být terčem rasismu. A říká vám to muž, jehož celá politická kariéra je na levici.  
Hluboce poznamenán těmito událostmi se proto rozhodl opustit nejen obecní zastupitelstvo, ale i obec.
Není to kvůli politickým neshodám se stávajícím týmem. Naopak, na radnici se vše daří. Už se jen necítím doma v tomto městě, které se hodně změnilo. Za čtrnáct let života v Les Mureaux jsem dvanáct let neměl žádný problém. A za poslední dva roky jsem zažil asi tucet slovních útoků a výhružek smrtí.
V dubnu 2022, těsně po prezidentských volbách, již rezignoval na svůj post prvního federálního tajemníka Socialistické strany v Yvelines, 
Tolik případ, který není nijak ojedinělý. Vzhledem k tomu, že Macron nyní stěhuje tisíce Afričanů do různých obcí po celé Francii, kde by měli být již trvale ubytováni, lze předpokládat, že brzy počet podobně nuceně vysídlených Francouzů začne razantně přibývat. Občanská válka je na spadnutí…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ] Článek Francie: „Bělochu, opusť naše město, my jsme tu doma!“- Oběť rasistických výhružek a hrozeb smrtí prchá před islamizací jeho města se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden