Francie: Žena, která byla hromadně znásilněna a okradena třemi Súdánci tvrdí, že bude i přesto nadále vítat potřebné
RSS

Francie: Žena, která byla hromadně znásilněna a okradena třemi Súdánci tvrdí, že bude i přesto nadále vítat potřebné

Vymyté mozky všech vítačů jasně ukazují, kam až sahá současná ideologie. Během dvou dnů tak přináším druhý případ muslimskými vetřelci napadených Francouzů, kteří však i nadále chtějí „vítat potřebné“.
Včera jste si zde mohli přečíst o mladém Francouzi – zarytém levičákovi, který byl nucen opustit svoje město, neboť již bylo přeplněné cizinci, kteří mu dokonce vyhrožovali smrtí a jasně mu sdělili, že pro bílé již v obci není místo. Francouz se tedy vydal hledat štěstí jinam, kde se zřejmě opět pustí do vítací politiky na levici, aby zaplevelil další město, odkud bude muset utíkat. To bude činit tak dlouho, dokud nepoletí ze střechy nejbližší budovy přesně tak, jako si to v jeho případě žádá šaría.
O dalším případu jsem se zmínila v rámci pravidelné série článků , v nichž informuji o tom, jak je Francie obohacována. Jedním z případů posledních dní bylo i poměrně brutální hromadné znásilnění Francouzky třemi Súdánci. Ti ji nejen hromadně znásilnili, ale také okradli.
Případ se samozřejmě mezitím dostal do médií. I když jsou znásilnění ve Francii na každodenním pořádku, tak ne vždy jde o hromadnou akci spojenou se zbitím a okradením. Proto byl případ medializován víc než jiné, což ovšem nyní oběti vadí. A to proto, že byla zmíněna národnost černochů, kteří ji znásilnili.
právnička znásilněné ženy (první zleva) pracuje pro promigrační neziskovku Nyní poslala vzkaz přes svoji právničku – zřejmě ne náhodou ženu, která je politicky činná na ultralevici a jako právnička působí i v promigrační neziskovce. Stejného smýšlení je zřejmě i oběť. Ta nyní zdůrazňuje, že si nepřeje zveřejňování identity pachatelů, ale chce, aby se o případu hovořilo jen v tom kontextu, že šlo o muže. Neboť podle ní jde o násilí mužů na ženách a s jejich původem to nemá nic společného. Dotyčná to tvrdí i přesto, že statistiky jasně hovoří o tom, že v drtivé většině podobných případů jde o „dovezené“ pachatele.
K největšímu počtu znásilnění, ale i mnoha dalším trestným činům, dochází právě v islamizovaných zemích Evropy, přičemž například v Paříži mají 75% kriminality na svědomí tzv. „nezletilci bez doprovodu,“ většinou Arabové, Afghánci a černoši.
A nyní vyjádření právničky oběti:
„Po šoku z agrese pro ni přichází zděšení, že někteří lidé si přivlastňují fakta, jejichž byla obětí, aby stigmatizovali migranty a označili je za primárně odpovědné za nejistotu, která vládne v naší zemi obecně a v Nantes zvláště,“ píše právnička z Nantes Anne Bouillon.
„Prohlašuje svou hlubokou a neochvějnou náklonnost k humanistickým hodnotám vítání těch, kteří hledají útočiště a otevřenost ostatním. To, co utrpěla a kdo to spáchal, na tom nic nemění ,“ upřesňuje advokátka Anne Bouillon s tím, že její klientka „odmítá snadný a chybný narativ, který dává rovnítko mezi imigraci a delikvenci.“
Připomíná, že sexuální a genderově podmíněné násilí existuje na všech místech, ve všech dobách, ve všech oblastech života a ze strany mužů všech původů, kteří sdílejí společný pocit oprávnění napadat ženy.
„To, co utrpěla, jako mnoho dalších, není nic jiného než násilí páchané muži na ženách,“ uzavírá právnička.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Francie: Žena, která byla hromadně znásilněna a okradena třemi Súdánci tvrdí, že bude i přesto nadále vítat potřebné se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden