Kanadská herečka po očkování má obrnu obličeje, ale prý by si ji dala klidně znovu
RSS

Kanadská herečka po očkování má obrnu obličeje, ale prý by si ji dala klidně znovu

Video kanadské herečky, která krátce po očkování vakcínou Covid utrpěla ochrnutí obličeje, se stává virálním a mnoho lidí je překvapeno tím, že i přes vedlejší účinky tuto vakcínu stále propaguje. (Foto: Twitter / Instagram)







Ve videu z května 2021 herečka Jennifer Gibsonová zdokumentovala, jak se u ní během dvou týdnů po aplikaci vakcíny společnosti AstraZeneca objevila Bellova obrna, která jí ochromila polovinu obličeje.



„Tohle video jsem nechtěla natočit,“ říká Gibsonová a hroutí se v slzách.



„Byla mi diagnostikována Bellova obrna, což je ochrnutí jedné strany obličeje. U mě je to samozřejmě levá.“



La actriz Jennifer Gibson, residente en Toronto, desarrolló parálisis de Bell, dos semanas después de la AstraZeneca. Recibió la el 24 de abril de 2021, según su página de Instagram. Dos semanas después, notó que su rostro se veía diferente. Jennifer estuvo haciendo una pic.twitter.com/qy2hzSkWzL — George De La Jungla (@George_DLaJ) September 27, 2022 Gibsonová přiznává, že se nechala očkovat, aby se vše vrátilo do normálu. Aby bylo jasno, video bylo natočeno v době, kdy kanadská vláda zaplavovala své občany výlukami a proočkovací propagandou.



Zobrazit příspěvek na Instagramu Příspěvek sdílený Jennifer Gibson Vaughn (@jengibpics) „Takže jsem ho dostala asi dva týdny po tom, co jsem dostala vakcínu, a měla jsem to s tou vakcínou těžké – a myslím, že pořád mám – ale musím říct, že bych do toho šla znovu, protože to je to, co musíme udělat, abychom viděli lidi.“



This video by Canadian actress Jennifer Gibson is disturbing in many ways. pic.twitter.com/GEpa5RIoPA — Power To The People (@PowerOurPeople_) September 29, 2022 Krátce poté, co se nechala očkovat, ale ještě předtím, než se objevila její nežádoucí reakce, Gibsonová poznamenala, že je za vakcínu vděčná.



V rozhovoru pro CityNews Toronto Gibsonová znovu zopakovala, že by lidi od očkování neodrazovala, a to i přes ochrnutí obličeje.



Zdá se, že Gibsonová se nechala očkovat vakcínou AZ, přestože Kanada o měsíc dříve oznámila, že pozastaví distribuci vakcíny Covid společnosti AstraZeneca lidem mladším 55 let s odvoláním na obavy z tvorby krevních sraženin.



K příspěvkům Gibsonové, které jsou nyní navždy zvěčněny na internetu, se zřejmě vracíme jako k ukázkovému příkladu stockholmského syndromu a účinnosti liberálního vymývání mozků.



Zdroj: infowars.com
Článek Kanadská herečka po očkování má obrnu obličeje, ale prý by si ji dala klidně znovu se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden