Spolupředsedou Bidenova ministerstva pravdy byl jmenován „agent“ George Sorose
RSS

Spolupředsedou Bidenova ministerstva pravdy byl jmenován „agent“ George Sorose

Nová orwellovská „Rada pro řízení dezinformací“ Joea Bidena jmenovala svým spolupředsedou radikálního agenta George Sorose. (Foto: Flickr / ilustrační, Geroge Soros)







Nová hlavní zástupkyně generálního poradce ministerstva pravdy Jennifer Daskalová má hluboké vazby na maďarského miliardáře a globalistu.



Daskalová nejprve působila jako členka Sorosovy Nadace otevřené společnosti (OSF), kde měla za úkol „pracovat na otázkách souvisejících s ochranou soukromí a přeshraničním přístupem orgánů činných v trestním řízení k údajům“.







Daskalová rovněž pracovala jako hlavní protiteroristická poradkyně organizace Human Rights Watch, která je zaměřena proti svobodě slova a která od Sorose v letech 2000 až 2014 obdržela více než 32 milionů dolarů.



Organizace Human Rights Watch nedávno odsoudila akvizici Twitteru generálním ředitelem společnosti Tesla Elonem Muskem kvůli jeho záměru učinit z této platformy sociálních médií ráj pro svobodu projevu.



A konečně, Daskalová byl také zakládajícím redaktorem Sorosem financovaného blogu Just Security, kterému OSF v letech 2017 až 2019 poskytl 675 000 dolarů.



Daskalové zapojení do Rady pro řízení dezinformací odhalil ministr DHS Alejandro Mayorkas během slyšení v Kongresu minulý týden.



Sorosova OSF je klíčovým hráčem při prosazování cenzury na platformách sociálních médií pod záminkou kontroly „nenávistných projevů“.



Skupiny napojené na OSF dokonce nedávno vyzvaly inzerenty, aby zvážili obchodování s Twitterem poté, co Musk prohlásil, že na této stránce obnoví svobodu projevu.



Daskalová bude pracovat v tandemu s mystifikátorkou Trumpových a ruských tajných dohod a bafuňářkou proti svobodě projevu Ninou Jankowiczovou, která lživě tvrdila , že ověřený příběh o notebooku Huntera Bidena je „ruská dezinformace“.



Jankowiczová, šéfka Dezinformační rady, dokonce nedávno tvrdila, že senátní zpráva popisující pochybné angažmá Huntera Bidena v ukrajinské energetické společnosti Burisma Holdings byla „dezinformací“.



Nina Jankowicz was asked about a Senate committee report on the Biden family's involvement in Ukraine. She accused the Senate committee of spreading disinformation. Seems like some Senators should want to ask her about this. pic.twitter.com/Rtb0OboKiC — Maze (@mazemoore) May 7, 2022 Ačkoli šéf DHS Mayorkas trval na tom, že Dezinformační rada nebude mít „operativní pravomoc“ dohlížet na svobodu projevu, senátor Rand Paul (R-Ky.) minulý týden poznamenal, že federální vláda se nemůže shodnout ani na tom, co definuje dezinformaci.



„Víte, kdo je největším šiřitelem dezinformací v dějinách světa? Americká vláda,“ řekl Paul Mayorkasovi během slyšení v Kongresu. „Znáte [bývalého ministra obrany Roberta] McNamaru? Pentagon Papers? Znáte George W. Bushe a zbraně hromadného ničení? Jste obeznámen s aférou Írán-Contra? Vzpomeňte si na všechny ty debaty a spory, které jsme v naší zemi za posledních 50 let vedli. Vyřešili jsme je tím, že jsme o nich debatovali.“



Mezitím vládní byrokraté jako šéf FDA Dr. Robert Califf absurdně a bez jakýchkoli důkazů tvrdí, že dezinformace jsou „hlavní příčinou úmrtí“ ve Spojených státech.



. @RandPaul schooled Mayorkas on Biden's 'Ministry of Truth' pic.twitter.com/ABDediNzXW — Free Speech America (@FreeSpeechAmer) May 7, 2022 Uvede ho Rada pro dezinformace na pravou míru, nebo toto zjevně nepravdivé tvrzení nechá i nadále šířit?



Jamie White
Článek Spolupředsedou Bidenova ministerstva pravdy byl jmenován „agent“ George Sorose se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden