Úmrtnost na covid byla ve Švédsku, kde nebyl žádný lockdown ani roušky, jednou z nejnižších v Evropě
RSS

Úmrtnost na covid byla ve Švédsku, kde nebyl žádný lockdown ani roušky, jednou z nejnižších v Evropě

Takzvaná „plandemie“ je víc než co jiného jakýmsi testem IQ populace a to zejména té v západním světě. Jednoduše, jedinec, který například věří tomu, že v noci vychází do ulic „zlý covidonosič,“ takže je nutné nařídit zákaz vycházení na danou dobu (v každé zemi jinou), skutečně zřejmě mnoho rozumu nepobral.
O tom, že stejně nesmyslné byly i roušky, lockdowny a všechny další nesmysly, které se plošně – jako přes kopírák – v mnoha zemích zaváděly, snad dnes již ani netřeba hovořit. Nyní je již jasné, že víc než co jiného měly tyto restrikce zničit ekonomiky dotčených zemí. A vzhledem k tomu, že jejich devastace nebyla dostatečná, dokončí ji ještě protiruské (pardon, protievropské) sankce.
Dalším důkazem toho, že lockdowny, různé „tlamokryty“, uzavřené školy a zákazy vycházení neměly za účel chránit zdraví či dokonce životy (naopak, cílem bylo lidi psychicky deptat a zdraví jim poškozovat), jsou i statistiky ze Švédska, kde nebyl jediný lockdown, nikdy se tam nemusely nosit roušky, neměli uzavřené školy a ani jiné přísné restrikce.
Nové údaje Světové zdravotnické organizace ukazují, že úmrtnost na koronavirus ve Švédsku byla nižší než ve většině ostatních zemí Evropy. Přitom tato země, na rozdíl od mnoha jiných evropských zemí, odmítla zavést přísné uzamčení.
V letech 2020 a 2021 byla průměrná nadměrná úmrtnost ve Švédsku 56 na 100 000, v Británii 109, 111 ve Španělsku, 116 v Německu a 133 v Itálii.
Samozřejmě, už nějakou dobu víme, že existuje dostatek důkazů, které zpochybňují účinnost lockdownů,  píše zero hedge .
V únoru vydala Univerzita Johnse Hopkinse studii, která dospěla k závěru, že lockdowny především poškozují společnost. Vědci tvrdí, že by neměly být používány při kontrole pandemie.
Tato metaanalýza dospěla k závěru, že lockdowny mají významné ekonomické a sociální důsledky v místech, kde jsou zavedeny, uvedli vědci.
Před několika měsíci Švédsko oznámilo, že pandemie koronaviru skončila. Skandinávská země nikdy nezavedla ani povinné nošení roušek. Architekt švédského přístupu ke koronaviru Anders Tegnell uvedl, že roušky jsou „nebezpečné“, protože dávají lidem pocit falešného bezpečí.
V říjnu 2020 Švédsko opět odmítlo vyhlásit lockdown. Úřady uvedly, že lidé trpěli dost.
K uvedenému jen dodávám, že Švédsko nepotřebuje likvidovat ekonomiku lockdowny a jinými opatřeními, likviduje si ji zejména mnohaletým dovozem muslimských obohacovačů, převážně přisátých na velmi štědré dávky…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden