Perlička z italských voleb: Z parlamentu vypadla Boninová, žena, která provedla tisíce ilegálních potratů a oblíbenkyně Bergoglia
RSS

Perlička z italských voleb: Z parlamentu vypadla Boninová, žena, která provedla tisíce ilegálních potratů a oblíbenkyně Bergoglia

Výpadek eugenické strany + Europa, která je systémem velmi podporována, zaštítěna nejen EU nebo Sorosem, ale i satanášem Bergolgiem, ukazuje, že touto politikou si již většinu Italů nelze získat. A to ani tehdy, kdy je strana, jejímž hlavním tématem je depopulace, propagována v korporátních médiích.
Kdo je tedy tato žena, která za dlouhé roky provedla tisíce ilegálních potratů? Kdopak je zastánkyně potratu i ve vyšším stadiu těhotenství, jak to prosazují například němečtí zelení nebo američtí demokraté?
Jedním z důležitých podceňovaných příběhů nedávných italských národních voleb byl rozhodující výpadek Emmy Boninové, jejíž nárok na slávu spočívá v tom, že osobně provedla asi 10 000 potratů.
Boninové strana +Europe získala méně než 3 procenta hlasů , což je pod spodní hranicí nezbytnou k umožnění přítomnosti v národním parlamentu, což ji podnítilo k požadavku na přepočítání hlasů. Středopravicová koalice zvítězila se značným náskokem.
„Jsou tací, kteří litují výsledku trochu pozdě a podle mého názoru poněkud pokrytecky, protože přesně věděli, kam jdou,“  řekla Boninová. „Naše žádost o přepočítání je nezbytná.“
Boninová kupodivu obvinila mainstreamová média z volebního propadu, navzdory dobře známé mediální podpoře progresivních, probruselských stran, jako je ta její. Průzkumy veřejného mínění v posledních týdnech naznačovaly, že +Evropa má dostatek hlasů, aby si udržela přítomnost v parlamentu.
„Zdůrazňuji negativní roli médií a zejména státní nebo soukromé televize,“ řekla Boninová a trvala na tom, že „rovné podmínky nebyly nikým respektovány“. Ve skutečnosti však byla médií propagována, zatímco pravice byla nazývána fašistickou.
Boninová se chlubí tím, že během své kariéry provedla více než 10 000 nelegálních potratů, když vymyslela potratový stroj z pumpičky na kolo a sklenice na okurky. Zakladatelka Centra pro informace o sterilizaci a potratech (CISA) Boninová agitovala za legalizaci potratů v Itálii, které bylo nakonec dosaženo v roce 1978.
Chráněnkyně George Sorose, Boninová si vybudovala kariéru poslankyně Radikální strany a později se stala eurokomisařkou a italskou ministryní zahraničí.
Během své pestré politické kariéry Boninová pracovala na legalizaci rekreačních drog a propagovala nudismus, manželství osob stejného pohlaví, transgenderismus, zrušení ozbrojených sil a liberalizaci zákonů o pornografii.
George Soros, který investoval obrovské částky do podpory  imigrace do Evropy, osobně udělil Boninové v roce  2015 cenu Freda Cunyho.
V únoru 2016 chválil papež František Boninovou, což vyvolalo zděšení mezi věřícími v Itálii i v zahraničí. V té době nazval Bergoglio Boninovou jedním z italských „zapomenutých velikánů“ a přirovnal ji k významným historickým evropským osobnostem, jako byli Konrad Adenauer a Robert Schuman.
Právě podpora Boninové, která se neštítí propagovat potraty až do porodu, jasně ukazuje, kdo je ve skutečnosti Bergoglio.
Jedny místní  noviny v té době otiskly titulek, který naznačoval, že Boninová byla uvedena do „papežova Panteonu“ osobních svatých.
Následující rok byla Boninová pozvána , aby přednesla prezentaci o imigraci v katolickém farním kostele v severní Itálii, kde obhajovala potřebu přivést do Evropy více muslimských přistěhovalců.
Otec Mario Marchiori, místní pastor, dal svolení k prezentaci, která byla sponzorována místní divizí  Caritas Italiana , zatímco diecézní biskup Gabriele Mana o této otázce mlčel.
Odpůrci potratů se u kostela shromáždili, aby protestovali proti její přítomnosti v katolické farnosti.  Byli však umlčeni nebo vyhnáni. To hodně vypovídá o další degradaci katolické církve po nástupu Bergoglia. Není divu, že jim již ovečky ubývají. A to je nejspíš také cílem.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Perlička z italských voleb: Z parlamentu vypadla Boninová, žena, která provedla tisíce ilegálních potratů a oblíbenkyně Bergoglia se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden