Švédsko: V oblasti obsazené muslimy se rozpoutala válka gangů – během týdne 4 mrtví, v ulicích jsou zločinci se zbraněmí
RSS

Švédsko: V oblasti obsazené muslimy se rozpoutala válka gangů – během týdne 4 mrtví, v ulicích jsou zločinci se zbraněmí

Ve Švédsku je již nějaká ta stovka muslimských ghett. Hlavní obživou je zde prodej drog a většina osazenstva těchto oblastí je samozřejmě na dávkách, což je jen vítaný přivýdělek. Dlouhodobě zde dochází k bitvám různých klanů a policie se zpravidla bojí do těchto míst vstoupit. Vládne tam zločin, přičemž počty takových ghett narůstají s tím, jak do země přichází další a další invazisté.
Končící vláda s tím samozřejmě dělat nic nebude, jak to bude v případě vlády nové, která by se měla opírat o protimigrační stranu, ještě uvidíme. I kdyby ovšem začali provádět nějaká opatření, mnoho toho již nezmůžou. Výměnu obyvatel mohou pouze zbrzdit, nikoli zastavit. Jisté je, že podobných ghett už bude s tím, jak se nadále budou muslimové množit, už jen přibývat.
Ti, kteří se již narodili ve Švédsku, ani nemohou být deportováni. Jsou považováni za zločinné Švédy, bez ohledu na to, že jejich rodiče přišli z Afriky nebo Blízkého východu.
S dalším rozšiřováním ghett bude ubývat míst, která budou vhodná pro život původních obyvatel. Ti pak zřejmě začnou masověji migrovat ze země.
Jak alarmující je situace ve Švédsku nám jasně ukazuje i aktuální případ, kdy v jednom z dalších ghett vypukla válka gangů. I když do těchto válek zpravidla nebývají zapleteni původní obyvatelé, kteří žijí daleko od těchto ghett, občas se stane, že dojde k přestřelce i mimo ghetto. A především je třeba si uvědomit, že před 30 nebo 40 lety zde žádná ghetta nebyla, byly to klidné oblasti, obývané původním obyvatelstvem.
Kriminalita zde prakticky téměř neexistovala a už vůbec ne násilná. Kolik zatím švédských oblastí se během 10-20 let změní na stejná ghetta?
V pátek byl zastřelen 19letý mladík v takzvané mimořádně zranitelné oblasti (pozn.: tak se ve Švédsku nazývá ghetto, kam se běžně bojí i policie) v Södertälje. V sobotu došlo v oblasti k další smrtelné střelbě. Podle zpráv zločinci hlídkují v ulicích se zbraněmi.
Kolem 19:41 policie obdržela upozornění na střelbu. Podle Expressenu mělo jít o automatickou zbraň.
Nová střelba je třetí v rozmezí čtyř dnů. Obětí je muž ve věku 40 let, který zemřel po střelných ranách na hlavě a hrudi. Ve středu byl zastřelen 25letý muž a v pátek večer byl v oblasti zastřelen 19letý muž.
Před týdnem byl ve městě zastřelen 20 letý muž. To jsou tedy 4 mrtví během týdne v jediné oblasti. Podle zpráv jde o konflikt mezi skupinami v rámci zločinecké sítě Södertälje.
Místní noviny LT říkají, že ozbrojení gangsteři nyní v této oblasti hlídkují na mopedech.
Tolik zpráva ve Švédska, která ovšem není nijak neobvyklá. Ve výše uvedeném případě se muslimští zločinci „redukují“ mezi sebou, ale je jen otázkou času, než se boje rozšíří i mimo ghetta. A nezapomeňte také, že zatímco invazní zločinci mají k dispozici celý arzenál zbraní, zákona dbalí Švédové byli vládou odzbrojeni a mohou být potrestáni třeba i za převoz pálky v autě nebo nošení pepřového spreje na sebeobranu.
Až se zdá, že toto odzbrojení původního obyvatelstva má jediný účel…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Švédsko: V oblasti obsazené muslimy se rozpoutala válka gangů – během týdne 4 mrtví, v ulicích jsou zločinci se zbraněmí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden