Biden tvrdí, že vakcína vás chrání i před hurikánem
RSS

Biden tvrdí, že vakcína vás chrání i před hurikánem



Každý týden několik trapasů. Je až obdivuhodné, že si někdo dovolí Bidena vyslat na veřejnost. V té souvislosti mi nedá si nevzpomenout na to, jak se v poslední době mainstream neustále zabývá zdravím Putina, ovšem excesy Bidena přehlíží jak krajinu.





Je to pár dní, co jste  si zde mohli přečíst o tom, jak při veřejném proslovu začal hledat již měsíc mrtvou kolegyni , jejíhož pohřbu se sám účastnil a psal i do kondolenční knihy. Přesto záhy zapomněl, že zemřela a při proslovu ji volal.
Počátkem tohoto týdne došlo k dalšímu trapasu. Biden, který měl okomentovat v současné době řádící hurikán, mluvil zmateně o očkování proti covidu, které údajně chrání před hurikány: Navzdory tomu, že byl dvakrát infikován, se zdá, že Biden stále věří, že očkování proti covidu je účinné. A pokud už vás neochrání před virem, tak vás podle Bidena ochrání alespoň před poškozením hurikánem. Vyzval všechny obyvatele států, které jsou často postiženy bouřemi, aby se nechali očkovat proti Covidu, aby tak lépe katastrofy zvládali.
Prezidentovy žvásty a lapsusy by už vydaly na celou knihu. V dubnu, po projevu, podal Biden ruku  imaginární osobě, kterou viděl jen on. A v této bizarní póze vydržel docela dlouho.
Během prezidentské kampaně v roce 2020 si Biden spletl svou 20letou vnučku Finnegan se svým synem Beauem, který zemřel v roce 2015. Také nepravdivě tvrdil, že jeho syn byl senátorem státu Delaware. Své dvě vnučky si pak spletl mezi sebou.
Mnoho dalších Bidenových trapasů najdete například  zde ,  zde ,  zde ,  zde ,  zde,   zde  a  zde .
Osud USA a potažmo mnoha dalších zemí v nejhorší krizi za desítky let leží v rukou člověka, který zjevně trpí demencí a je sotva bez pomoci schopen vykonat některé základní potřeby . I když je ve skutečnosti ovládán zvenčí, v nestřeženém okamžiku se může stát cokoli. Ještě tak kdyby se mu dostalo pod ruku ono pověstné „červené tlačítko“…

 

Slovanka





The post Biden tvrdí, že vakcína vás chrání i před hurikánem first appeared on .


Nejčtenější za týden