Z covidu se vyklubala jen další normální nemoc
RSS

Z covidu se vyklubala jen další normální nemoc

Dodám jen malou větu. Lidé, věřte jen sami sobě a nikdy politikům co vám tvrdí, že to s vámi myslí dobře.

Zdroj:   Marta Kubišová rezolutně – Očkování proti covidu mě rozložilo, na 4. dávku mě nedostanou. Pěvecká legenda Marta Kubišová (79) sice dosud poslouchala všechny pokyny lékařů a ministerstva zdravotnictví a nechala si dát všechny tři dávky proti covidu, čtvrtou ale předem odmítá.
Z třetí byla půl roku rozložená, po očkování jí samovolně plakaly oči. Dávka očkování jí dala pořádně zabrat a měla velké zdravotní problémy. Asi půl roku pak každý měsíc dostala jakoby chřipku. Šimralo ji v uších, oči jí plakaly v naprosto nevhodných momentech. Cítila  fakt celkově špatně. Přijala to nakonec jako svůj úděl, ale byla z toho vážně půl roku rozložená. Na čtvrtém očkování ji už neuvidí, ani kdyby před domem bubnovali sdělila nám. To jsou slova Marty Kubišové a navíc je přesvědčená, že i za rychlou smrtí Hany Zagorové může Covid a očkování.
Tak to vidíte, dva roky teroru a zbytečně. Stálo to nás to miliardy a zadlužili jsme se na desetiletí dopředu. Politici nám lajnovali život, zavírali nás doma, posílali do karantény, museli jsme nechat si strkat štětky do nosu a slabší povahy zlomili na očkování. Nemocnice byly plné covidových pacientů. Mnozí z nich měli prostě jen pozitivní testy.
Mnozí z nás si pamatují na výhružky různých rádoby znalců jak budou plné mrazáky a pohřebáci nebudou stíhat a že budeme umírat po tisících. Kde jsou Flegr a Kubek? Největší covidoví štváči, co nás strašili ve dne v noci a nám nezbylo než volat  Andělíčku můj strážníčku buď mi ku pomoci.  Jak vidíte, čas sám ukázal kde byla pravda a že neočkovaní dobře věděli co dělají.
Možná, že když mají novou hračku v Rusku a Ukrajině říznutou prachama o energie, nemají už čas na to, aby nás okrádali farmaceuti, ale aby k lizu přišli zbrojaři. Vlastně je jedno z čeho se prachy sypou, hlavně že se sypou ať to stojí obyčejné lidi celý jejich život. To je těm zmetkům nahoře totálně u prdele. Možná si přejí abychom hromadně pomřeli, hlavně důchodci, aby zbyli jen ti, co na ně budou makat.
Dodám jen malou větu. Lidé, věřte jen sami sobě a nikdy politikům co vám tvrdí, že to s vámi myslí dobře.

MILENA DOUŠKOVÁ

The post Z covidu se vyklubala jen další normální nemoc first appeared on .


Nejčtenější za týden