Dr. Hodkinson: Lékaři, kteří očkují, jsou komplici vlády ve státem sponzorované vraždě (video)
RSS

Dr. Hodkinson: Lékaři, kteří očkují, jsou komplici vlády ve státem sponzorované vraždě (video)

Mnoho lidí se diví, kolik takzvaných „lékařů“ bylo ochotno se přidat ke covidovému šílenství, takže na příkaz vlády odmítali přijímat a prohlédnout pacienty a „léčili“ je po telefonu. Později jim aplikovali experimentální preparáty. Snad nejhorší ze všeho jsou ti pediatři, kteří se neštítili tyto experimentální genové přípravky píchat do dětí nebo „lékaři“, kteří byli ochotni je podat těhotným ženám (či jim je dokonce vnucovali).
Doba nám tak jasně ukazuje kdo je kdo. A ti lékaři, kterým Hippokratova přísaha nedovoluje udělat ze svých pacientů pokusná morčata, se začínají ozývat. Tedy alespoň ti odvážní, kteří se nebojí hovořit ani přes hrozbu perzekucí. A mnozí odvážní pak neváhají systému oddané lékaře nahlas odsoudit…
Stále existují: lékaři, kteří nešetří na kritice své vlastní profese. Může být snadné vinit z tlaku na očkování a následné škody pouze příslušné vlády, ale ve skutečnosti to nebyli politici, kdo ochotně vzal injekce do svých rukou.
Kanadský lékař a odborník na patologii Dr. Roger Hodkinson poukázal na odpovědnost lékařů v kritickém projevu – a našel velmi jasná slova.
Hodkinson zná represe, kterým jsou kritičtí experti vystaveni. V roce 2020 způsobil rozruch, když označil masivní mediální strašení kolem údajně život ohrožující nemoci Covid-19 za „ podvod „. Ověřovatelé faktů se tehdy střídali s jeho kritikou.
Dnes mnozí mediální profesionálové sami přiznávají, že  k šíření poplašných zpráv používali jednostranné zpravodajství v souladu s vládními narativy, a dokonce i Bill Gates  musel připustit , že nebezpečí SARS-CoV-2 bylo radikálně nadhodnoceno. Dr. Roger Hodkinson také vždy kritizoval takzvané „očkování“ proti Covid-19 kontroverzními a nedostatečně testovanými léky genové terapie a poukázal na rizika přípravků.
Na tomto pozadí není divu, že lékař také podporoval kanadský „Konvoj svobody“. Během toho přednesl projev  na tiskové konferenci dne 9. února, na  němž hovořil o tom, že za očkovací mizérii musí být zodpovědné nejen vlády: jsou to také lékaři, kteří se nechali vydírat, a kteří tak sami pošlapali zásady lékařské etiky.
Hodkinsonův závěr: Lékaři, kteří podporovali očkovací kampaň, nejsou ničím jiným než komplici vlády. Popisuje je jako spoluspiklence státem schválené vraždy.

Překlad výňatku z jeho projevu, který neztratil nic ze své aktuálnosti, si můžete přečíst níže:
„Věda je jednomyslná.  Panuje naprostá shoda, že nic nefungovalo.  Nic nemohlo fungovat. Nic nefungovalo a nic fungovat nebude. To platí i pro očkování, která jsou nejen zbytečná, ale také experimentální, netestovaná a která ve skutečnosti zabíjejí lidi.


Rád bych využil této chvíle k tomu, abych ukázal prstem přímo na hlavní příčinu, proč jsme tu dnes všichni. A není to vláda. Ne, jsme to my lékaři, kdo byl zastrašen našimi nadřízenými, a to jak na regionální, tak na mezinárodní úrovni. Kdyby lékaři nebyli zastrašeni institucí, která vás má chránit, kdyby jim bylo dovoleno vyjádřit svůj názor, aniž by jim hrozila ztráta jejich příjmu a postavení, pak by jednotlivým pacientům – jako vy a já v uzavřené vyšetřovací místnosti – byla řečena pravda, pravda! Tato příležitost jim byla odepřena.


Známe to po staletí: dvě nejdůležitější zásady lékařské etiky jsou touto vládou pošlapávány. Za prvé, „Neubližuj.“ A „informovaný souhlas“. Ta první –  „Neubližuj“ je pošlapávána. Povinné očkování a covidové restrikce, jak jsme slyšeli, zabily více lidí, mnohem více lidí, než zachránily.
Ale informovaný souhlas? Chci vám říci: jak byste měli dát informovaný souhlas, pokud nejste informováni? Úřady, které vás měly chránit, vám odepřely informace! Říkám to, abych to vyjádřil stručně: lékaři v této zemi – ale i mezinárodně – jsou spoluspiklenci vlády ve státem schválených vraždách.“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden