Ázerbájdžánci zabíjí zajaté arménské vojáky a vše si natáčí, EU mlčí (video jen pro silné povahy)
RSS

Ázerbájdžánci zabíjí zajaté arménské vojáky a vše si natáčí, EU mlčí (video jen pro silné povahy)

V posledních měsících opět dochází k útokům Ázerbájdžánu na arménském území. Již v době před dvěma lety, kdy v místech probíhal válečný konflikt, si Ázerbájdžánci kruté vraždění nejen zajatých vojáků, ale i civilistů, nahrávali a drastickými záběry uřezaných hlav se chlubili. Na záběry z té doby se můžete podívat zde nebo zde .
Jejich praktiky mnohdy nemají daleko k praktikám ISIS, přesto je jejich jednání tolerováno v EU. Ostatně, Lejnová si byla v létě v Ázerbájdžánu dohodnout zvýšené dodávky plynu pro země EU.
Jistě i Turci se jako obvykle rádi přidají a také EU bude nadále podporovat muslimského agresora…
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/10/retweet-to-potus-joebiden-statedept-secblinken-this-video-confirmed-via-forensic-evide.mp4
Totéž video najdete i na twitteru:

Retweet to @POTUS @JoeBiden @StateDept @SecBlinken this video (confirmed via forensic evidence) of #Azerbaijan armed forces executing #Armenian POWs – recorded on video (and shared by perpetrators via social media).
WARNING: Graphic violence pic.twitter.com/TolxWroxya
— ANCA (@ANCA_DC) October 2, 2022


30.09.2022-This is Baku, the capital of Azerbaijan, a country of oil and gas. Terrorist Aliyev's bandit policemen are at work as always. The World and International Organizations are still silent about Aliyev's arbitrariness. @hrw @amnesty @RotesKreuz_CH @POTUS @EmmanuelMacron pic.twitter.com/M1zl4nmT2y
— Suleyman Suleymanli (@BloggerSuleyman) October 1, 2022

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Ázerbájdžánci zabíjí zajaté arménské vojáky a vše si natáčí, EU mlčí (video jen pro silné povahy) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden