Poslanec v německém parlamentu hovoří o Velkém resetu (video)
RSS

Poslanec v německém parlamentu hovoří o Velkém resetu (video)

Ve stále více národních parlamentech se ozývají hlasy, které upozorňují na agendu Velkého resetu. Toto téma se obzvláště detailně probíralo v holandském Parlamentu, kde bylo dokonce součástí interpelací na vládu. Opozice se dotazovala na to, jaké instrukce dostávají vládní činitelé od Schwaba v Davosu. Odpovědi se zatím nedočkali a naposledy, kdy toto téma přišlo na přetřes, odešli vládní politici na protest z poslanecké sněmovny.
Nyní se toto téma dostalo i na půdu německého Bundestagu. Tam jej nadnesl poslanec AfD:

„Explodující ceny energií, výpadky proudu, raketově rostoucí inflace, omezování svobody slova, ničení střední třídy, rostoucí chudoba. Stále více lidí si klade otázku, co se skrývá za celým tímto vývojem,“ řekl poslanec Robert Farle ve čtvrtek v Bundestagu během debaty o německé strategii udržitelnosti  .
Tuto „strategii udržitelnosti“ známe jako „Cíle udržitelného rozvoje“ nebo cíle Velkého resetu – resp. Agendu 2030. 
Podle Farleho se celosvětově rozvíjí agenda pod rouškou „ochrany klimatu“. Za levicově-zelenou agendou ministra hospodářství a klimatu Roberta Habecka stojí velké korporace, které určují politiku ve stále více zemích.
„Během covidové krize se například velmi jasně ukázalo, jak velký vliv má Bill Gates na WHO,“ řekl Farle. K tomuto jeho výroku jen připomínám, že v tomto případě již byl Gatesův vliv skutečně prokázán a psal o tom i mainstreamový web Politico.
„Velké korporace pronikají do kapilár naší společnosti. Chtějí, abychom místo masa jedli hmyz, místo jízdy autem jezdili na kole, myli se žínkou místo sprchy. Ví pak každý Němec, co vlastně chce?“ zeptal se poslanec. „Zákazy místo svobody.“
„Přesně podle hesla Klause Schwaba: ‚Nebudeš nic vlastnit a budeš šťastný,“  říká dále Farle. „To nechceme a já osobně to také nechci.“
Dále řekl, že musíme udělat vše, co je v našich silách, abychom zabránili další eskalaci ukrajinského konfliktu. „Musíme uzavřít mír s Ruskem,“ řekl poslanec.
Tolik příspěvek poslance AfD z rozpravy v Bundestagu. Jen jsem velmi zvědavá, zda se i u nás někdo odváží toto téma na parlamentní půdě rozmáznout…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Poslanec v německém parlamentu hovoří o Velkém resetu (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden