Itálie: Maročan pobírá 8 nepodmíněných příjmů na sebe a 7 manželek
RSS

Itálie: Maročan pobírá 8 nepodmíněných příjmů na sebe a 7 manželek

Připomínám, že předchozí vláda, kterou původně vedlo Hnutí 5 hvězd, zavedla v Itálii nepodmíněný příjem, který byl jedním z hlavních programových bodů tohoto hnutí. Na tento program se chytili nejen Italové – zejména z jihu, kde je velká nezaměstnanost – ale také cizinci, kteří již stihli získat občanství.
I proto v roce 2018 Hnutí 5 hvězd vyhrálo a jak slíbilo, tak zavedlo nepodmíněný příjem. Ten se zatím dosud vyplácí, přičemž do značné míry jej pobírají právě obohacující etnika. Nyní Itálií otřásl nový případ, kdy se podařilo zcela náhodou zjistit, že jistý Maročan pobírá nepodmíněný příjem nejen na sebe, ale i na 7 nahlášených manželek.
A nepodmíněný příjem samozřejmě zdaleka nebyla jediná dávka, kterou pobíral. Paradox je, že kdyby si nepustil „hubu na špacír,“ zřejmě by tyto štědré dávky na sebe a 7 manželek pobíral i nadále…
Skandál nyní otřásá obcí Martina France v kraji Puglia. Imigrant dostává kromě různých sociálních dávek také 8 státních nepodmíněných příjmů. Muž se v apulijském baru pochlubil svojí „mazaností“ a byl poté nahlášen příslušným úřadům.
Příběh se objevil během vysílání pořadu „Mohu vám nabídnout kávu“, vysílaného na Puglia Press. Celý případ byl detailně  prozkoumán, neboť nikdo nemohl pochopit, jak vůbec mohlo k podobné situaci dojít.
V rámci svého pořadu „Můžu vám nabídnout kávu“ koordinátor Apulie z Autonomního sdružení  uvedl, že šlo o muže a jeho 7 manželek.
Všechno to začalo, když se v apulijském baru muž, imigrant marocké národnosti, začal chlubit, jak se mu podařilo získat osm státních příjmů plus všechny možné sociální dávky a dosáhl toho, že na jeho kontě přistálo více než 6 tisíc eur  měsíčně. .
K oklamání úřadů stačilo sdělit pro každou manželku jinou adresu, aby muž získal nejen nepodmíněný státní příjem, ale i všechny státem stanovené dávky, které se vyplácí nejpotřebnějším rodinám.
Režisér Antonio Rubino byl mezi prvními, kdo odhalil tuto konkrétní situaci týkající se marockého imigranta žijícího v Martině France.
Tolik novinky z Itálie. Otázka je, kolik dalších jemu podobných obohacovačů si takto pohádkově žije z peněz daňových poplatníků. Není také zcela jasné, zda všechny uváděné „manželky“  skutečně žijí v Itálii nebo tam třeba za nějakou úplatu byly jen „na oko“ nahlášeny, aby se opět vrátily do Maroka. To bude nejspíš ještě předmětem vyšetřování…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Itálie: Maročan pobírá 8 nepodmíněných příjmů na sebe a 7 manželek se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden