V Rakousku probíhá soud s afghánskými vrahy 13leté Leonie, násilníci si její trýznění natáčeli
RSS

V Rakousku probíhá soud s afghánskými vrahy 13leté Leonie, násilníci si její trýznění natáčeli

Jistě vám nemusím případ, který vloni otřásl nejen Rakouskem, příliš připomínat. Tři Afghánci zdrogovali, znásilnili a týrali teprve 13letou Leonii, kterou pak mrtvou opřeli o strom nedaleko domu, kde se násilí a vražda odehrály.
V současné době probíhá soud, ovšem násilní Afghánci nejsou souzeni za vraždu, ale za sexuální zneužití s následkem smrti. Soud údajně nebere v potaz ani videa, která oni sami natočili. Ta ukazují nezměrnou brutalitu, kterou vůči dívce použili. V normálním právním státu by se muselo jednat o přitěžující okolnost. Ne tak v zemích EU, kde jsou činy obohacovačů značně zlehčovány…
Bestiáln í zločin tří Afghánců (19, 20, 23) šokoval nejen Rakousko a Německo. V červnu 2021 tři Afghánci znásilnili a zavraždili teprve 13letou Leonii z Norimberku ve středních Frankách, která od svých dvou let vyrůstala v Tullnu u Vídně (Dolní Rakousko). Tři obvinění jsou před soudem od minulého úterý. Pitevní zpráva a obžaloba ukazují skutečný rozsah tohoto nelidského činu v každém ohledu.
Tři afghánští vrazi podle obžaloby a pitevní zprávy nejprve 13letou dívku odrovnali pětinásobným drogovým koktejlem. Už jen to samo o sobě by se podle vyšetřovatelů mladé, drobné dívce stalo osudným .  Leonie od nich nedobrovolně dostávala současně vysoké dávky extáze, kokainu, konopí, pervitinu a knockout kapek.
Navíc prý byl na Leoniinu hruď vyvíjen takový tlak, že došlo ke smrti udušením. Vyšetřovatelé také vyhodnocovali video ze smartphonu natočené jedním z afghánských vrahů během jejich ohavného zločinu . Leonie pravděpodobně zemřela v časných hodinách 26. června 2021 mezi 5:57 a 6:30. Po dokonání činu její vrazi opřeli tělo 13leté dívky o strom ve vídeňské čtvrti Donaustadt.
Právník obětí Florian Höllwarth, který je také známý odpůrce Covidových restrikcí, si stěžoval , že nebyla podána žádná obvinění z vraždy .
Od minulého úterý jsou Afghánci Zubaidullah R. (23), Ibraulhaq A. (19) a Ali Sena H. (20) ve Vídni obviněni ze znásilnění s následkem smrti a sexuálního zneužívání nezletilých u okresního soudu ve Vídni. Zubaidullah R. přišel do Rakouska v roce 2015 jako takzvaný „uprchlík“ z Afghánistánu, byl až po celou dobu nezaměstnaný, měl několik záznamů v trestním rejstříku a byl znám policii  .
Ibraulhaq A., který již byl policii také znám, byl v roce 2015 v Rakousku evidován jako nezletilý bez doprovodu. Jeho věk je však nejasný a zatím se ho nikdo nesnažil ověřit, pravděpodobně je však starší. Většina příchozích z Afghánistánu a arabských zemí totiž nemá při příchodu do Evropy žádné doklady a jejich totožnost je smyšlená .
Přesně to učinil Ali Sena H., když v roce 2021 vstoupil do Rakouska ze Srbska, vědomě uvedl nepravdivé údaje o svém datu   narození, aby mohl být přijat jako nezletilý. V tomto jednotlivém případě však rakouské orgány dokázaly tato nepravdivá prohlášení odhalit. Podle informací BILD žil ze 100 eur měsíčně z fondů Charity a nikdy nechodil do školy ani do práce. Jeho hlavním zdrojem obživy byl pravděpodobně prodej drog.
Noc zločinu na konci června 2021 byla nyní rekonstruována a pečlivě zdokumentována vídeňským státním zastupitelstvím. K prvnímu kontaktu mezi pachateli a obětí prý došlo prostřednictvím zprávy na sociální síti Instagram. Takzvaný uprchlík H., který přicestoval ze Srbska, měl nezletilé dívce prostřednictvím přímé zprávy nabízet sexuální akty.  „Jestli někdy budeš chtít, tak přijď za mnou,“ řekl H. mladé dívce .
Z vyšetřovacích kruhů vešlo ve známost, že Leonie prý v noci, kdy došlo k činu, utekla z domova.  Bezpečnostní kamera z Wiener Linien zachytila ​​mladou dívku s jejími pozdějšími vrahy ve stanici metra Kagran kolem 2:01 ráno v den činu. O několik minut později dorazili do domu Ibrahulhaqa A. ve 22. okrese.
Tam prý afghánští zabijáci zdrogovali, znásilnili a zavraždili bezbrannou mladou dívku.  Video ze smartphonu natočené vrahem Zubaidullahem R. ukazuje, jak jeho komplic Ali Sena H. kolem šesté hodiny ranní týrá dívku, která se narodila v Norimberku v severním Bavorsku. Leoniino mučednictví trvalo nejméně 4 hodiny. 4 nekonečně dlouhé hodiny, ve kterých jí nikdo nepřišel na pomoc.
První  den jednání u okresního soudu ve Vídni neprojevil žádný z afghánských vrahů lítost. Ve svém prohlášení Ibraulhaq A. přísahal k Alláhovi, že nevěděl, jak je stará. V dříve oznámeném „přiznání“ tvrdil, že nikdy neměl sex s nezletilou Leonie.  Důkazy DNA toto tvrzení jasně vyvracejí . Obžalovaný Zubaidallah R. řekl, že dá svou krev, pokud se Leonie vrátí k životu.  Byl to ale on, kdo natočil a uchoval video z nelidského zločinu jako trofej .
Třetí obžalovaný, Ali Sena H., tvrdil, že všechny sexuální akty byly dobrovolné. I když důkazy, pitevní zpráva, vyhodnocení videa i četná vážná zranění Leonie mluví úplně jinou řečí – pokud mohla, tak se násilníkům bránila. Bylo staženo obvinění z vraždy . Obžalovaným hrozí trest odnětí svobody až na 20 let za znásilnění s následkem smrti.  Naplánováno je 7 dní soudu, 6. října má padnout rozsudek .
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V Rakousku probíhá soud s afghánskými vrahy 13leté Leonie, násilníci si její trýznění natáčeli se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden