Nový dokument potvrzuje, že vakcíny COVID zabíjejí mozkové a srdeční buňky
RSS

Nový dokument potvrzuje, že vakcíny COVID zabíjejí mozkové a srdeční buňky

Jsou-li informace renomovaných vědců nepohodlné, tak se buď zcela zatají nebo se dotyční odborníci dehonestují. V současné době je takových informací tolik, že propagandistům z mainstreamových médií již nezbývá než mlčet a doporučovat čtvrtou, ale v USA nebo Izraeli dokonce již pátou dávku. Tomu se říká „penzijní reforma na postupu.“
Nová vědecká studie potvrzuje, že jsou to právě dlouhodobé účinky genových injekcí, co nakonec způsobí zvyšující se úmrtnost. Ovšem před něčím podobným varovalo mnoho renomovaných vědců i v minulosti.
Právě vyšel nový článek v recenzované lékařské literatuře, který ukazuje, že vakcíny proti COVIDu, a nikoli COVID, způsobují myokarditidu a encefalitidu vedoucí k úmrtí.
Článek má název:  Kazuistika: Multifokální nekrotizující encefalitida a myokarditida po vakcinaci mRNA BNT162b2 proti COVID-19  .
Byl zveřejněn  1. října, a nyní má již více než 100 000 zobrazení abstraktu a více než 6 000 zobrazení plného textu.

Zde je abstrakt:
Aktuální zpráva představuje případ 76letého muže s Parkinsonovou chorobou (PD), který zemřel tři týdny po třetím očkování proti COVID-19. Pacient byl poprvé očkován v květnu 2021 vektorovou vakcínou ChAdOx1 nCov-19, následně dvěma dávkami mRNA vakcíny BNT162b2 v červenci a prosinci 2021.
Rodina zemřelého požádala kvůli nejednoznačným klinickým příznakům před smrtí o pitvu. PD byla potvrzena pitvou. Dále byly patrné známky aspirační pneumonie a systémové arteriosklerózy. Histopatologické analýzy mozku však odhalily dříve netušené nálezy, včetně akutní vaskulitidy (převážně lymfocytární) a také  multifokální nekrotizující encefalitidy neznámé etiologie s výrazným zánětem včetně gliové a lymfocytární reakce . 
V srdci byly přítomny známky  chronické kardiomyopatie a také mírná akutní lymfohistiocytární myokarditida a vaskulitida . Přestože u tohoto pacienta  nebyl v anamnéze COVID-19 , byla provedena imunohistochemie pro antigeny SARS-CoV-2 (spike a nukleokapsidové proteiny). 
Překvapivě bylo možné detekovat   pouze spike protein, ale žádný nukleokapsidový protein  v ložiskách zánětu jak v mozku, tak v srdci, zejména v endoteliálních buňkách malých krevních cév. Protože nemohl být detekován žádný nukleokapsidový protein,  musí být přítomnost spike proteinu připsána  spíše vakcinaci než virové infekci. Zjištění  potvrdilo předchozí zprávy o encefalitidě a myokarditidě způsobené genovými vakcínami COVID-19 .
Pro ty, kteří nejsou obeznámeni s lékařským jazykem, nekrotizace znamená smrt tkáně a multifokální znamená „po celém mozku“.
A „potvrzení předchozích zpráv“  znamená, že se to děje znovu a znovu.
Zde je článek shrnující, jak mohou vakcíny způsobit náhlou smrt, a existující pitevní studie, které tomu předcházely. Všechny ukazují totéž a z uvedení všech do kontextu toho uvidíte hodně. Tento účinek může být náhlý i zpožděný.
Zde je německá studie na toto téma:
O vakcínách COVID: proč nemohou fungovat a nezvratné důkazy o jejich kauzální roli v úmrtích po očkování  (všech 15 případů)
Video  vysvětlení jejich zjištění  (s anglickým komentářem u prvních 10 případů)
Jejich týmu se podařilo vyvinout způsob, jak otestovat spike protein ve tkáni a nedávno potvrdili, že byl nalezen v tkáních obětí vakcíny.
Jednoduše řečeno, vakcíny mohou zabít buňky ve vašem mozku a vašem srdci a způsobit vám smrt. To by vakcíny nikdy neměly dělat.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Nový dokument potvrzuje, že vakcíny COVID zabíjejí mozkové a srdeční buňky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden