Po zveřejnění jeho mírového plánu vytvořili Ukrajinci obrázek Elona Muska v poutech a ukrajinské uniformě
RSS

Po zveřejnění jeho mírového plánu vytvořili Ukrajinci obrázek Elona Muska v poutech a ukrajinské uniformě

Je až neuvěřitelné, že každý, kdo přijde s mírovým návrhem, je zvrhlým systémem zatracován. Politikům v EU nebo USA samozřejmě nejde o civilisty v oblasti Donbasu, kteří si nepřejí nic jiného než mír. Váleční štváči žádají další mrtvoly civilistů a jedinou reálně mírovou možnost řešení odmítají.
Není mi známo, že by evropské loutkové vlády posílaly zbraně Jemencům proti saúdskoarabské agresi, Syřanům proti turecké a americké agresi nebo Arménům proti agresi Ázerbájdžánců. V uvedených případech totiž zpravidla podporují agresory.
Když se bez jakéhokoli referenda odtrhlo Kosovo od historicky srbského území, celý Západ nadšeně tleskal vzniku nového evropského chalífátu, ovládaného drogovou mafií. Nyní tentýž Západ odmítá uznat referendum na Donbase, kterého se účastnilo i mnoho pozorovatelů a odmítá v místě dokonce i nové referendum, které by bylo uspořádané pod záštitou OSN, jak navrhuje i Elon Musk.
Toto odmítání může vést k jedinému – k dalšímu zabíjení nevinných civilistů. A Západ na to zabíjení civilistů rád dodá zbraně, ostatně, má v tom letitou praxi.
V pondělí večer představil generální ředitel Tesly Elon Musk plán se čtyřmi návrhy, jak se pokusit zprostředkovat mír mezi Ruskem a Ukrajinou. Ukrajina ale okamžitě zareagovala žádostí Muska, aby „šel do pekla“ a že „žádný Ukrajinec si nikdy nekoupí kraviny od Tesly“. Od té doby vojenští poradci prezidenta Zelenského zveřejnili obrázek Muska v ukrajinské uniformě – ale zatčeného jako proruského kolaboranta.

Muskův mírový plán navrhuje, aby čtyři odtržené regiony Ukrajiny – které byly nedávno integrovány do Ruska – uspořádaly nová referenda. Tyto průzkumy by měly být monitorovány volebními pozorovateli z OSN a výsledky voleb mají respektovat jak Ukrajina, tak Rusko.
Navrhl také, aby byl Krym formálně uznán jako součást Ruska. To proto, že poloostrov byl součástí země již v roce 1783. Kromě toho musí Ukrajina souhlasit s tím, že zůstane neutrální.
Musk také zveřejnil anketu s otázkou, zda by obyvatelé Donbasu a poloostrova Krym měli mít možnost se sami rozhodnout, zda chtějí být součástí Ruska nebo Ukrajiny.
To přimělo ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského zahájit vlastní průzkum o Elonu Muskovi.

Muskův mírový plán vzbudil na Twitteru velkou pozornost. Dalším, kdo Muska kritizuje, je ruský mistr světa v šachu Garry Kasparov, který Muska obviňuje z šíření propagandy z Kremlu a podpory Putinovy ​​krvavé války.
Musk na kritiku reaguje tím, že dává jasně najevo, že jeho společnost SpaceX investovala miliony dolarů, aby pomohla ukrajinskému lidu s internetovým připojením přes satelity Starlink.
Mezitím se Musk ptá, co dělal Kasparov  kromě tweetování.
Další komentující poukazuje na to, že jste označeni za „proruské“, pokud chcete vidět mírovou dohodu mezi zeměmi. Elon Musk říká, že chce zabránit dalším úmrtím. Dále varuje, že svět může směřovat k jaderné válce.

Nejužší kruh kolem Volodymyra Zelenského se zapojil do kritiky Elona Muska. Zelenského vojenský poradce Oleksij Arestovyč zveřejnil upravenou fotografii, na které má Elon Musk na sobě ukrajinskou uniformu a je držen v poutech (viz výše). Poradce komentuje zatčení Elona Muska slovy, „jednáme rychle“.

Fotografie byla pořízena po zatčení ukrajinského opozičního vůdce, bývalého sociálnědemokratického vůdce Viktora Medvedčuka, který je podezřelý ze zrady.
Medvedčuk je popisován jako „blízký přítel“ a spojenec ruského prezidenta Vladimira Putina. Byl označen za jednoho z Putinových oblíbených ukrajinských politiků a byl označen USA jako možný vůdce ukrajinské loutkové vlády jmenované Ruskem.
Loni na jaře ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj oznámil, že  zakázal jedenáct opozičních stran  v zemi. To s odkazem na spojení stran s Ruskem.
Po likvidaci opozice v zemi přijal ukrajinský parlament letos v létě zákony, které zakazují ruskou hudbu, literaturu a další kulturu. Další podobně kontroverzní zákony mají vstoupit v platnost příští rok.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Po zveřejnění jeho mírového plánu vytvořili Ukrajinci obrázek Elona Muska v poutech a ukrajinské uniformě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden