Francie: Umělec, který ztvárnil Macrona jako globalistickou loutku, bude souzen za antisemitismus
RSS

Francie: Umělec, který ztvárnil Macrona jako globalistickou loutku, bude souzen za antisemitismus

Je až neuvěřitelné, co vše se dnes nálepkuje za údajný „antisemitismus.“ Za popírání holokaustu byli žalováni mnozí odpůrci bezdůvodné covidové diskriminace neočkovaných, včetně Very Sharav, která coby dítě přežila holokaust a nyní je žalován umělec, který naznačil, že Macron – a mnozí další loutkoví politici – nejednají za sebe, ale za své loutkovodiče.
Zajímavé je, že oproti tomu za antisemitismus nejsou v Evropě žalovány miliony přítomných muslimů, kteří dnes a denně onen antisemitismus otevřeně vyjadřují.
Graffiti zobrazující francouzského prezidenta Emmanuela Macrona jako loutku Jacquese Attaliho je středem polemiky s židovskými sdruženími odsuzujícími „antisemitskou fresku“.  Prokurátor v Avignonu se rozhodl stíhat Lekta, tvůrce nástěnné malby.
Umělec zobrazující Emmanuela Macrona jako loutku zmanipulovanou Jacquesem Attalim bude nyní čelit trestnímu stíhání  .
Velká karikatura byla nakreslena na boční straně vodohospodářské budovy, poblíž veřejného parkoviště na Rue de la Synagogue v Avignonu, což je místo dobře známé pouličním umělcům, kteří tuto zeď pravidelně zdobí naprosto svobodně.
Toto konkrétní graffiti ukazuje Emmanuela Macrona jako Pinocchia na divadelní scéně. Prezident republiky, oblečený jako loutka, je manipulován provázky, které drží Jacques Attali, židovský spisovatel a ekonom, o kterém je známo, že má blízko k hlavě státu.
Americký židovský výbor (AJC), který vede boj proti antisemitismu, reagoval pobouřením a na Twitteru vyzval starostku Avignonu Cécile Helle, aby obrázek nechala odstranit. Philippe Meyer, prezident BnaiBrith France, také tweetoval své rozhořčení: „Nechutná zpráva, která nám připomíná podobné, které je třeba co nejdříve vymazat.“
Město Avignon, které bylo informováno o existenci této karikatury, původně požádalo vedení příslušné části Avignonu o odstranění nástěnné malby, podle informací BFM Marseille. Nakonec již nebylo odstranění oficiálně požadováno, protože freska neměla žádný nápis a byla „podřízena interpretaci“.
Autor této nástěnné malby Lekto je zvyklý na kontroverzní politické karikatury, které pravidelně sdílí na svém instagramovém účtu. Attali, který je zobrazen jako Macronův loutkovodič, je zastáncem snah o globální depopulaci a mluvil o tom zcela otevřeně před ohromeným publikem. Globalista Attali se nikdy netajil svým hlubokým pohrdáním obyčejnými lidmi.
K případu jen dodávám, že by ani nebylo nic podivného, kdyby autor graffiti dostal nepodmíněný trest nebo alespoň mnohaletou podmínku a vysokou pokutu. V současné době jsou „ideologické“ trestné činy trestány stále přísněji, zatímco za násilí – včetně vražd – se stále více pachatelů dostává jen na pár let do komfortní psychiatrické léčebny…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Francie: Umělec, který ztvárnil Macrona jako globalistickou loutku, bude souzen za antisemitismus se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden