Světový pohár v Kataru: Piktogramy zakazují pití alkoholu, homosexualitu, nezahalené ženy i líbání párů na veřejnosti
RSS

Světový pohár v Kataru: Piktogramy zakazují pití alkoholu, homosexualitu, nezahalené ženy i líbání párů na veřejnosti

Již nějakou dobu upozorňují katarští pořadatelé hosty ze Západu na to, co se v jejich zemi na šampionátu může a co ne. Alkohol nebyl povolen ani na vyhrazeném místě na stadionu a LGBTQI pásky na rukou údajně „jen na vlastní nebezpečí.“ Do země také nemohou nejen otevření homosexuálové, ale ani nesezdané heterosexuální páry.
Aby na některé zákazy a pravidla, která vychází z práva šaría, hosté šampionátu nezapomněli, budou jim je připomínat všudypřítomné piktogramy.
V Kataru je podobně jako v Saúdské Arábii dodržována  šaría, takže ženy zde zpravidla chodí zahalené a nesmí ven bez mužského doprovodu. Homosexualita je velmi přísně trestána a alkohol je naprosto tabu.
Pravidla pro šampionát v Kataru:

Zákaz: pití alkoholu, homosexuality, odhalování žen (ruce, nohy), hlasité hudby, zneuctění mešit,  líbání na veřejnosti (včetně držení se za ruce apod.) a focení lidí bez jejich výslovného souhlasu.
Hosté se samozřejmě musí přizpůsobit domácím zvyklostem a komu se to nelíbí, nemusí do Kataru jezdit. Jenže zatímco oni po lidech z jiných kultur požadují striktní dodržování jejich pravidel, tak sami se v cizích zemích odmítají přizpůsobovat. Naopak, svůj zvrácený islám importují kam se dá.
Katar patří spolu se Saúdskou Arábií a Tureckem k hlavním sponzorům islamizace Evropy – tedy mešit, modliteben a islámských škol.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Světový pohár v Kataru: Piktogramy zakazují pití alkoholu, homosexualitu, nezahalené ženy i líbání párů na veřejnosti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden