Prasata chrochtají už moc nahlas
RSS

Prasata chrochtají už moc nahlas




Naše vláda je mistr v předstírání. Umí zorganizovat pěkné divadlo. Sjedou se státníci, stojí to miliony peněz a nic z toho. Předstírají vládnutí, předstírají, že se starají, ale prostě to neumí. Neumí hájit zájmy vlastních občanů. Plácají se v tom jak ryba na suchu.









A protože jim vadí, když o tom jejich předstírání někdo mluví a kritizuje jejich neschopnost, všechny své síly soustřeďují na to, jak je umlčet. Zdatně jim v tom pomáhají veřejnoprávní média a všelijací aktivisté a neziskovky, které si vláda štědře platí.
Je až neuvěřitelné, že jim na to pořád někdo skáče. Je až neuvěřitelné, že pořád existují lidé, kteří bytostně věří, že vláda koná dobře a že vše, co se děje špatného okolo nás, nemůže vláda ovlivnit. Ale existují. A je na nás, jestli se nám podaří jim otevřít oči.
V tomto ohledu je dobré, že opozice posílila a dvě nové senátorky jistě pomohou některá témata dostat až k těm největším zabedněncům. Pomohou také demonstrace, které se nedají přehlédnout. Pomůže také i to naše působení na sociálních sítích.
Nevzdávejme to, jak kapka ke kapce, trpělivost a odhodlání! Prasata chrochtají už příliš nahlas…




 

evahrindova.cz
The post Prasata chrochtají už moc nahlas first appeared on .


Nejčtenější za týden