Totalitní EU: Kybernetická bezpečnost jako zástěrka pro kontrolu
RSS

Totalitní EU: Kybernetická bezpečnost jako zástěrka pro kontrolu



Již jsme si mohli zvyknout na to, že  některé totalitní manýry se schovávají pod rouškou „ochrany“ nebo se jen poněkud mění skutečný význam slov.





Takže pokud se v EU hovoří o dezinformacích, ve skutečnosti se hovoří o cenzuře –  tedy o potlačování jiných než jediných povolených názorů.  Jak daleko pak současný systém zachází nám ukazuje i naše vláda, která zcela oficiálně zavedla systém ideologických kádrováků.
Ti by měli – zatím jen u státních zaměstnanců – kontrolovat ideologickou čistotu a zajistit jednotné myšlení. Opět tak jde o potvrzení faktu, že již dávno zde máme vládu jedné strany, jen má víc názvů a schovává se – zcela zdánlivě – za poněkud odlišným programem.
To vše je jen příprava na budoucí digitální svět, ve kterém bude 24 hodin denně zajištěno sledování každého občana.  Totalitním nástrojem moci bude ID, které je již v rámci EU testováno a na něj napojená digitální měna a posléze i sociální kredity.
Právě systém sociálních kreditů bude mimo jiné sledovat i to, jak smýšlíte.
Nebudete-li v absolutním souznění se zvráceným režimem, což znamená, že například nebudete nadšeně hýkat blahem nad tím, že vám byl 1x za měsíc milostivě přidělen kousek skutečného masa nebo jiné oblíbené pochutiny neobsahující hmyz, pak se dostanete na „black list.“
Ale to jsme již u oněch sociálních kreditů, ke kterým nám přece jen několik krůčků chybí. A zdá se, že EU k těmto krůčkům směřuje. To vše pod pláštíkem vaší „bezpečnosti.“
Globalisté  si uvědomují, že „internet věcí“, který řídí, má bezpečnostní mezery. Pod rouškou „bezpečnosti zákazníků“ nyní EU zavádí „zákon o kybernetické odolnosti“. Celková digitalizace naopak není v žádném případě zpochybňována.
90 stran nudného právního tlachání:  Jedná se o nový soubor právních předpisů EU, jehož cílem je zajistit, aby se v budoucnu pro  vše od elektronických dětských hraček přes směrovače DSL až po digitální aplikace kritické infrastruktury vyžadovala schválení pečeť EU.  Celá věc je vysvětlena potřebou vyzbrojit budoucí „chytré domy“ proti útokům hackerů.  Ale ďábel se jako vždy skrývá v detailech.
Na jedné straně nová pravidla vyžadují, aby aktualizace byly zaručeny po celou dobu životnosti produktu.  Programátoři podléhají stejným požadavkům jako velké nadnárodní korporace . Nakonec v podnikání zůstává pouze „Big Tech“.  To je pravděpodobně také v duchu Světového ekonomického fóra (WEF) architekta „Velkého resetu“ Klause Schwaba, které podporuje miliardový byznys pro globální ekonomiku v oblasti kybernetické bezpečnosti.
Na druhou  stranu nový zákon doplňuje předchozí „zákon o kybernetické bezpečnosti“ . Tím se posiluje mandát Agentury EU pro kybernetickou bezpečnost (ENISA).  Mezi její úkoly patří také boj proti „falešným zprávám“ a „dezinformacím“.  Za tímto účelem se chce také spolehnout na umělou inteligenci. Podle agentury ENISA  by on-line média měla rovněž vytvořit své vlastní digitální podpisy, které  umožní ověřit zdroj zprávy – a podpoří příslušné „ověřovatele faktů“, což jsou zase jen novodobí ideologičtí kádrováci .
Elity chtějí  plně propojit a monitorovat naše životy  – až po plně transparentního občana. Budou vědět, kdy který chytrý spotřebič používáte a v jakém je stavu. A časem už zřejmě jiné než chytré spotřebiče nebudou. Ty už se ovšem budou sdílet.
Ti, kteří se na to vše dívají kriticky, pak na druhé straně musí být umlčeni, to vše ve jménu své vlastní „bezpečnosti“…



Slovanka







 
The post Totalitní EU: Kybernetická bezpečnost jako zástěrka pro kontrolu first appeared on .


Nejčtenější za týden