Francie: Afričan znásilňoval stařenky v pečovatelském domě a další případy obohacování Francie
RSS

Francie: Afričan znásilňoval stařenky v pečovatelském domě a další případy obohacování Francie

Jako obvykle přináším seznam obohacení Francie posledních dnů. Opět upozorňuji, že jde jen o výběr, rozhodně ne o všechny případy obohacování, k nimž v posledních dnech ve Francii došlo. K případům níže je však nutné přičíst i pobodání 6 lidí muslimem, který byl záhy postřelen policií. O případu jsem psala již zde , takže ve výčtu níže bude chybět, i když k němu došlo v posledních dnech…
A další případy již ve zkratce:
Le Havre: Údajně psychicky nemocný občan Guyany znásilnil v pečovatelském zařízení nejméně tři stařenky. Devadesátnice brzy po znásilnění zemřela. Devětadvacetiletý schizofrenik je stíhán za znásilnění a dva sexuální útoky ve veřejném domově důchodců v Le Havru, kam bez problémů vstoupil, aniž by mu v tom někdo bránil.
Nyní stanul obviněný Afričan před soudem.  Podle vyšetřování nejdříve sexuálně napadl dvě starší ženy (71 a 81 let), teprve poté znásilnil devadesátnici, která na následky násilí později zemřela. Všechny tři byly týrány ve svém pokoji ve veřejném pečovatelském domě v Le Havre Les Escales / Guillaume-le-Conquérant.
Nyní se zkoumá psychický stav údajného schizofrenika. Pokud by byl shledán za čin zodpovědným, může za vraždu a 3 znásilnění skončit ve vězení až na 20 let. Pokud zodpovědným seznán nebude (což je dnes tradiční verdikt), pak skončí na psychiatrii…
V Paříži byl v neděli ráno zatčen taxikář Uberu, který znásilni americkou turistku – zákaznici.
Ve Francii je zřejmě návštěva barů poněkud rizikovým způsobem trávení volného času. V Cherbourgu byl na odchodu z baru ubodán k smrti muž a v Colmaru byl před barem jiný muž postřelen a těžce zraněn. Oba případy se odehrály v noci na sobotu.
Grenoble: při zásahu byli zraněni tři policisté, kteří se snažili zastavit rvačku.
V Montigny-lès-Metz dva muži v kuklách přepadli a pobodali muže. Motiv neznámý.
V Le Mans byl odsouzen muž za nepřiměřenou obranu. Když šel po ulici s přítelkyní, byli napadeni tlupou sedmi „mladíků“. Jeden z nich na ně zaútočil rozbitou lahví, přičemž ženu pořezal na noze. Partner pořezané ženy vzal láhev útočníkovi a tou ho těžce zranil. Za nepřiměřenou obranu jde nyní na rok do vězení.
V Meyzieu napadla parta asi třiceti „mladíků“ policii a hasiče. Došlo k tomu poté, co tlupa záměrně zapálila kontejnery s odpadem. Na policisty a hasiče, kteří pak přijeli, banda zaútočila předměty všeho druhu. Policie je zpacifikovala slzným plynem.
Nantes: 18letý Guinejec těžce zranil policistu poté, kdy ho chtěl napomenout za to, že jel na skútru po chodníku.
Bayonne: Ilegál útočil sekerou poté , co v klubu ukradl pokladnu, zranil dva policisty.
V lese poblíž Troyes v Montgueux napadl 22letý muž dva mladé páry (každý v jiný den) se zbraní, ženy pak pod pohrůžkou zbraní znásilnil.
Tolik jen malý výběr posledních dní. Mimo uvedeného došlo i k několika případům smrti samotných obohacovačů při vzájemných potyčkách drogových gangů, což se již stalo nejen francouzským, ale například i švédským „folklorem“.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Francie: Afričan znásilňoval stařenky v pečovatelském domě a další případy obohacování Francie se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden