To není Pákistán, to je islamizované Řecko (videa)
RSS

To není Pákistán, to je islamizované Řecko (videa)

Co islám jednou uchvátí, to již nikdy nenavrátí.
I když se povedlo některé oblasti, které byly na nějakou dobu islamizovány, z vlivu islámu vymanit, tak muslimové všechna dříve dobytá území považují za území islámu. To se týká i Evropy. Muslimové považují za území islámu jak celý Balkán, tak Pyrenejský poloostrov.
Řecko je samozřejmě stále považováno za součást Osmanské říše, i když se Řekům podařilo na čas islám v zemi potlačit. V současné době sice v Řecku převažuje křesťanství, ale to se díky muslimské invazi velmi rychle mění.
Nejen v Řecku, ale i v dalších islamizovaných zemích muslimové rádi navenek projevují svoji sílu. Při různých příležitostech tak vyráží do ulic – a hodí se jim jakákoli záminka.
V Řecku nyní vyrazili do ulic zejména Pákistánci, aby oslavili narozeniny jejich lžiproroka Mohameda.
Na prvním videu je jasně vidět, jak velký je průvod. Jak dlouho potrvá, než Řeky přečíslí? Řecko je země co do počtu obyvatel srovnatelná s naší. V tak malé zemi to půjde velmi rychle…

Αυτή την Ελλάδα θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.
Πομπή Πακιστανών για το Eid Milad un Nabi στο κέντρο της Αθήνας (9/10) https://t.co/uFMcyQVnzE pic.twitter.com/6BAoCeTdAe
— Σταυροφόρος (@stavroforos_) October 9, 2022


Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek To není Pákistán, to je islamizované Řecko (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden