Ředitelka pro mezinárodní trhy firmy Pfizer při slyšení v EU přiznala, že Pfizer účelově lhal (videa)
RSS

Ředitelka pro mezinárodní trhy firmy Pfizer při slyšení v EU přiznala, že Pfizer účelově lhal (videa)

Pfizer je zdaleka nejžalovanější společností v USA, ale možná i na světě. Tato firma za sebou zanechala tolik mrtvých, že by to vydalo na jednu pořádnou válku. Pokuty za jejich nekalé praktiky však byly vzhledem k pohádkovým výdělkům firmy zanedbatelné. I přesto si nechaly miliardy lidí vpíchnout do těla experimentální látku této firmy – a to opakovaně.
Nátlak zkorumpovaných vlád na občany pak přispěl k tomu, že si genové injekce nechávali aplikovat i ti, kdo by tak jinak nikdy neučinili. Mnoho lidí bylo poškozeno na zdraví záhy po injekci, další miliony zřejmě čekají pozdější účinky ve formě rakoviny či VAIDS – zhroucení imunity.
Jak již víte, tak v EU se dala dohromady skupina odvážných europoslanců z různých zemí, kteří nyní zpovídají představitele jednotlivých firem, které svoje přípravky Evropanům přes jejich zkorumpované nebo vydíratelné vlády vnucovaly. Nedávno již byli vyslechnuti ředitelé Moderny a AstraZeneky.
Pozvání však odmítl šéf Pfizeru Bourla. Jeho odmítnutí se dostalo do médií po celém světě, takže po mnoha negativních reakcích se nakonec rozhodl vyslat do Bruselu ředitelku pro mezinárodní trhy, která měla za úkol odpovídat na zvídavé otázky europoslanců, kteří od samého počátku bojují proti EU prosazovanému covidismu.
Během nedávného slyšení o COVID-19 v EU prezidentka Pfizeru pro mezinárodní rozvinuté trhy Janine Smallová připustila, že vakcína nebyla nikdy testována na její schopnost zabránit přenosu, na rozdíl od toho, co dříve tvrdili.
Robert „Rob“ Roos, politik z Nizozemska, který je také členem Evropského parlamentu a „Covidové“ komise, odhalil lež, kterou byli uvedeni v omyl lidé z celého světa.

„Pokud se nenecháš očkovat, jsi asociál. To nám řekl nizozemský premiér a ministr zdravotnictví. Nenecháte se očkovat jen pro sebe, ale i pro ostatní. Děláte to pro celou společnost, to je to, co řekli. Dnes se to ukázalo jako úplný nesmysl.“ uvedl Roos ve svém virálním videu zveřejněném na Twitteru.
„Při slyšení COVID v Evropském parlamentu mi ředitelka společnosti Pfizer právě v době představení přiznala, že vakcína nebyla nikdy testována na zastavení přenosu viru,“ řekl Roos.
V jednom z nejotřesnějších zločinů proti lidskosti všechny vlády spolupracovaly s velkými farmaceutickými a technologickými společnostmi, aby oklamaly širokou veřejnost, aby si nechala aplikovat genové injekce.
Lhali nám. Donutili miliony lidí, aby se nechali očkovat na základě lži, když jim tvrdili, že to zabrání přenosu . Oni věděli, že lžou.
„Vzhledem k tomu nemá a nikdy ani neměl žádný právní základ Covid pas, který vedl k masivní institucionální diskriminaci, protože lidé ztratili přístup k základním částem společnosti. Považuji to za šokující, dokonce kriminální,“ dodal Roos.
Během slyšení, když se ředitelky Ross zeptal, zda vakcína Pfizer COVID byla testována na zastavení přenosu viru předtím, než vstoupila na trh, Janine Smallová odpověděla s úsměvem:
„Pokud jde o tuto otázku, věděli jsme o tom, že imunizace nezastaví infekci, než vstoupila na trh? Ne, nevěděli. Musíme se pohybovat rychlostí vědy, abychom skutečně pochopili, co se na trhu odehrává.“
Podívejte se na video níže:


BREAKING:
In COVID hearing, #Pfizer director admits: #vaccine was never tested on preventing transmission.
"Get vaccinated for others" was always a lie.
The only purpose of the #COVID passport: forcing people to get vaccinated.
The world needs to know. Share this video! pic.twitter.com/su1WqgB4dO
— Rob Roos MEP (@Rob_Roos) October 11, 2022

Pamatujete si, jak nám globalisté a jim oddaní politici řekli, abychom si vzali vakcínu, abychom zastavili přenos? To je skandální. První s tím přišel „doktor smrt“ Fauci a všechny loutky ve vládách i rádoby odborníci (zřejmě velmi slušně uplacení) to po něm opakovali.

Nyní víme, že vakcína infekci nezastaví. Také není bezpečná a účinná.
Floridský generální lékař vydal v pátek šokující zprávu.  Podle Dr. Josepha Ladapa došlo během 28 dnů po očkování mRNA k 84% nárůstu výskytu úmrtí souvisejících se srdcem u mužů ve věku 18-39 let. To je obrovské číslo!
Dr. Ladapo doporučil, aby se mladí muži od 18 do 39 zdrželi podávání vakcíny proti COVIDu.
Rozhovor s holandským europoslancem o skandálním jednání Pfizeru i vlád a rádoby odborníků najdete i zde (anglicky):

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Ředitelka pro mezinárodní trhy firmy Pfizer při slyšení v EU přiznala, že Pfizer účelově lhal (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden