V Maďarsku vznikla strana HUXIT, tlačí na rychlé vystoupení z diktátorské EU
RSS

V Maďarsku vznikla strana HUXIT, tlačí na rychlé vystoupení z diktátorské EU

Strana HUXIT, která vznikla v reakci na dění poslední doby (zejména na tlaky na Maďarsko, aby se podvolilo diktátu Washingtonu co se sankcí týká), je nyní jedinou maďarskou stranou, která programově požaduje vystoupení Maďarska z EU.
Strana se také považuje za fórum pro objektivní informování o aktuálním vývoji i po volbách v Maďarsku. Právě proto, že ty druhé jsou cenzurovány a jednostranně interpretovány mezinárodními systémovými médii…
Strana HUXIT: „EU je americký idiot“
V Maďarsku vznikla  strana HUXIT . Ve skutečnosti říká to, co si většina lidí myslí. Vyvolává současné bruselské vedení EU další odtržení?
Prohlášení strany uvádí:
„Žádné půjčky Ukrajině pro americké geopolitické zájmy“
Důrazně odmítáme současný plán Evropské komise, aby si členské státy EU společně braly půjčky pro Ukrajinu (a tím zvyšovaly svůj veřejný dluh).
„Zelenský – Ukrajina je diktatura a utlačuje menšiny“
Náš postoj je jasný: nemůže být řeč o pomoci Ukrajině, pokud tam platí zákony k pronásledování maďarské menšiny a dokud tam vláda reprezentuje nacistické principy!
Vedení EU by mělo zastupovat zájmy států Unie a nemělo by sloužit geopolitickým zájmům USA.
„Agresivní americká zahraniční politika na vině za válku na Ukrajině“
Agresivní americká zahraniční politika hraje klíčovou roli při vypuknutí války na Ukrajině. V této souvislosti bychom neměli všechno znovu „uklízet“, jak jsme to udělali po vlně migrace po arabském jaru. Evropa by měla konečně vystoupit z role „amerického idiota“.
Evropská komise musí okamžitě upustit od svého plánu na nové dluhové „záchranné balíčky“ s emisemi nezajištěných peněz. Společná dluhová past není v našem zájmu, ale pouze v zájmu nadnárodního mocenského centra!
„Vedoucí představitelé EU jsou slepí k Ukrajině“
A konečně, proč vedoucí představitelé EU neprokáží, že podporují diktaturu, jejíž vůdce Zelenský zakazuje opozici a pronásleduje menšiny v zemi? Maďarsko si zaslouží něco lepšího. HUXIT!“
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden