Europoslanec bije na poplach kvůli plánům sociopatů a psychopatů, kteří řídí EU (video)
RSS

Europoslanec bije na poplach kvůli plánům sociopatů a psychopatů, kteří řídí EU (video)

V minulosti jste zde již mohli shlédnout video, v němž velmi ostře reagoval chorvatský europoslanec Mislav Kolakusič na fakt, že většina europoslanců odsouhlasila prodloužení covid pasů až do poloviny roku 2023 a kývli tak zároveň na další diskriminaci všech, kdo si odmítají aplikovat genové injekce.
Nyní přichází další video tohoto europoslance, který v něm upozornil na to, co psychopaté a sociopaté v EU za vašimi zády kují za pikle ve snaze udělat z vás za jidášský groš otroky korporací…
Chorvatský europoslanec bije na poplach kvůli plánům Světové zdravotnické organizace a Evropské komise vyhlásit lékařskou diktaturu pod rouškou kontroly pandemie.
„Takzvaná pandemie koronaviru ukázala, že jsme obklopeni velkým množstvím psychopatů, kteří řídí země a řídí Evropu a jejichž rozhodnutí by mohla vést k úmrtí statisíců, ne-li milionů evropských občanů,“ říká v novém videu Mislav Kolakusič, právník, který je v Evropském parlamentu od roku 2019.

„Mnoho občanů zemřelo nebo vážně onemocnělo po obdržení takzvané vakcíny proti covidu. Neměla by být nazývána vakcínou, protože neexistují žádné důkazy o tom, že chrání před onemocněním a zabraňuje přenosu,“ zdůraznil Kolakusic. „Doufám, že se mi podaří zajistit, aby ti, kdo jsou za to zodpovědní, byli potrestáni.“
„Nyní ti samí idioti a psychopati chtějí zpřístupnit všechna naše lékařská data korporacím, což způsobí ještě větší škody,“ řekl. „Tento farmakoprůmysl, kvůli velkému počtu nemocí a úmrtí, které úmyslně způsobuje, je právem nazýván farmaceutickou mafií“, poznamenal poslanec Evropského parlamentu.
„Většina lidí si uvědomuje, že existuje mnoho lidí, pro které lidské životy nejsou ničím jiným než čísly ve hře o moc a peníze,“ zdůraznil.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden