Francie: Vrahy 12leté dívky, která byla nalezena s podříznutým hrdlem v kufru, byli Alžířané
RSS

Francie: Vrahy 12leté dívky, která byla nalezena s podříznutým hrdlem v kufru, byli Alžířané

O otřesném případu, který v posledních dnech otřásá Francií, jste si zde mohli přečíst již včera. Během víkendu se objevily další informace o vraždě teprve 12leté Loly (viz titulek).
Připomínám, že dívka byla unesena cestou ze školy v suterénu domu, kde bydlí. To se stalo v pátek odpoledne a v noci již byl nalezen kufr s jejím tělem, přičemž Lola měla podříznutý krk.
Čtyři lidé byli v neděli ráno stále v policejní vazbě v rámci vyšetřování zahájeného pařížskou prokuraturou. Jedná se o dva muže a dvě ženy ve věku 26 až 43 let, obviněné z „vraždy nezletilé osoby mladší 15 let s mučením a barbarstvím“. Všichni se narodili v Alžírsku a alespoň jeden z nich nemá žádné pevné bydliště.
Podezřelí (Dahbia B., Amine K., Friha B. a Rachid N.), všichni narození v Alžírsku, by měli být dnes předvedeni před vyšetřujícího soudce k podání obžaloby.
Tolik aktuální informace k případu. Nyní je ovšem také patrná snaha svést vše na jedinou ženu ze skupiny, o které prohlašují, že je psychicky nemocná. Může tak paradoxně dojít k situaci, kdy prohlásí tuto Alžířanku za pachatelku a ostatní „jen“ za komplice. Obviněná žena tak bude kvůli údajné psychické nemoci odeslána na psychiatrii a ostatní mohou vyváznout s mírným trestem nebo podmínkou.
Podobný verdikt by mne neudivoval a byl by plně v souladu s mnoha jinými rozsudky, které nadržovaly muslimským zločincům….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Francie: Vrahy 12leté dívky, která byla nalezena s podříznutým hrdlem v kufru, byli Alžířané se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden