Během amsterdamského maratonu odpadlo nezvykle mnoho běžců, někteří museli být resuscitováni
RSS

Během amsterdamského maratonu odpadlo nezvykle mnoho běžců, někteří museli být resuscitováni

Nizozemsko patří k zemím, kde je  v rámci Evropy snad nejhlasitější skupina odpůrců „covidismu“ a především genových injekcí. Mají své zástupce dokonce i v parlamentu, v čemž jsou zřejmě unikátem. Na druhou stranu je v zemi relativně vysoká proočkovanost, neboť i holandská vláda vytáhla do boje proti neočkovaným, čímž mnoho lidí k injekci nedobrovolně dohnala.
Záhy po konání tradičního maratonského běhu, který se víc než nějakými běžeckými rekordy vyznačoval nebývalým vytížením sanitek, které musely být na místo posílány dokonce i z jiných regionů, se ozývají hlasy, které chtějí prověřit očkovací status všech závodníků, kteří při běhu odpadli.
Amsterdamský maraton se konal v neděli. Během maratonu se stalo něco pozoruhodného. Dopravní policie v Haagu naléhavě poskytla pomoc amsterodamské jednotce kvůli velkému množství kolapsů.
Motocyklisté doprovodili také šest sanitek z jiných regionů do nemocnic v Amsterdamu.

„Doufáme, že se sportovci nyní cítí o něco lépe,“ napsala policie na Twitteru. Někdo odpověděl: „Moje přítelkyně byla jedním z pomocníků na amsterdamském maratonu a viděla, jak nejméně tři lidi resuscitovali a mnoho jich odváželi. Ale to samozřejmě nemá nic společného s jedovatými injekcemi.“
Neurolog Jan Bonte si také všímá, že při běžeckých závodech a maratonech dochází najednou k mnohonásobnému oživování. „Chci stav očkování těchto lidí, dobu od očkování a pokud možno patologické vyšetření. Není jiné cesty,“ říká Bonte.
Nedávno b yl proveden  výzkum výskytu srdeční zástavy během maratonu. Neurolog poznamenává, že výskyt je nyní mnohem vyšší, než je to obvyklé.
„Ale nevím nic jiného: nic o stavu očkování, nic o příčině resuscitace a nemám žádný důkaz, že by příčinou bylo očkování,“ zdůrazňuje Bonte. „A v této napjaté situaci chci jen vidět předložený tvrdý důkaz.“
„Myslím, že se něco děje. Určitě,“ pokračuje.
Předtím se při půlmaratonu v Singelloop v Bredě udělalo nevolno třem lidem . Všichni tři museli být resuscitováni.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Během amsterdamského maratonu odpadlo nezvykle mnoho běžců, někteří museli být resuscitováni se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden