„Skutečný Anthony Fauci“ – film o největším podvodu v dějinách lidstva je nyní k dispozici online (video)
RSS

„Skutečný Anthony Fauci“ – film o největším podvodu v dějinách lidstva je nyní k dispozici online (video)

Kniha Roberta F. Kennedyho „Skutečný Anthony Fauci,“ která vyšla i v češtině, byla nyní také zfilmována. Dozvíte se pravdu nejen o covidovém podvodu, ale i o dalších podvodech v režii Fauciho, jemuž se v USA přezdívá „doktor smrt.“ Dozvíte se o tom, jak se farmaceutické giganty nikdy nezajímaly o zdraví lidí, ale jen o vlastní profit.
Během své 50leté kariéry vládního byrokrata Dr. Anthony Fauci vždy sloužil zájmům jeho, Big Pharmy a armády. Ne však zájmům lidu.
Prostřednictvím více než ročního pečlivého a velmi detailního výzkumu a rozhovorů odhalil Robert F. Kennedy Jr. šokující pravdy o tajných dohodách, podvodech a manipulacích, které mají dopad na naše svobody, zdraví a bezpečnost.
Navzdory cenzuře, bojkotům knihkupectví a knihoven a útokům na autora je kniha Roberta F. Kennedyho Jr. The Real Anthony Fauci bestsellerem New York Times, prodalo se jí přes 1 000 000 výtisků. A nyní je Kennedyho kniha celovečerním filmem (1 h 50 min).
„Je mi ctí, že jsem mohl pracovat na tomto skvělém projektu – práci, která zachrání životy, jako to udělala Bobbyho kniha,“ napsal Mark Crispin Miller. „Protože říká tolik pravd, které lidé potřebují slyšet, a říká jim to živě.“
Film je zatím pouze v angličtině a jistě by bylo záslužné, kdyby se někdo kompetentní ujal jeho překladu do češtiny, aby jej mohli shlédnout i ti, kdo anglicky neumí:

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek „Skutečný Anthony Fauci“ – film o největším podvodu v dějinách lidstva je nyní k dispozici online (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden